Мешканці Одесі довелося викликати швидку допомогу через те, що кішка ледь не позбавила її життя. Тварина прокусила своїй господині променеву артерію, внаслідок чого почалася артеріальна кровотеча та геморагічний шок.

Жінку в критичному врятував від смерті своєчасний приїзд лікарів. Про це розповіли у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області, а також у "Підслуханому Одеса".

Кішка ледь не вбила одеситку, скріншот
Кішка ледь не вбила одеситку, скріншот

"Кішка мало не вбила власницю. Вона прокусила одеситці променеву артерію, через що почалася артеріальна кровотеча і геморагічний шок. Медики встигли приїхати і вчасно надати жінці допомогу, врятуючи їй життя", - написали в Telegram-каналі.

За 7 хвилин, поки жінка стікала кров'ю, медики приїхали на місце та змогли врятувати її. Одеситці зупинили кровотечу, стабілізувавши стан та доставили до лікарні.

"Почавши надавати постраждалій допомогу, наклавши жах, підключивши інфузії до системи, фельдшер додатково викликав лікарську бригаду у складі лікаря Панова, фельдшера Бензар, водія Гурбика, яка стабілізувала жінку і доставила її до лікарні. Будьте обережні з домашніми вихованцями!", - попередили медики.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Кішка ледь не вбила одеситку, скріншот
Кішка ледь не вбила одеситку, скріншот

Нагадаємо, американець поставив за мету досягти ваги в 343 кілограми: "Прихильники платять по 20 доларів"

Раніше ми писали про те, що після розголосу випадку в Буковелі, "спиртовий бугай" одягнувся і вибачився: "Не хотів нікого образити"