Для всіх наших дорогих читачів, котрі під час походу до магазину уважно стежать за цінами на головні продукти харчування, є кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів на початку квітня оновили ціни на борошно, цукор та сіль.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin, пише "Хвиля".

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

За кілька днів християни відзначатимуть Великдень. Традиційно святкування не обходиться без випікання пасок, для яких, зокрема, борошно, цукор та сіль – обов'язкові інгредієнти. Давайте дізнаємося, як змінилися ціни на ці продукти на початку квітня.

Вартість борошна

Зокрема, пшеничне борошно торгової марки Хуторок стало дешевшим на кілька копійок, склавши 22,20 грн/кг. Цінник на неї коштує від 20,90 грн/кг (Ашан) до 23,49 грн/кг (Новус). Дешевше, ніж минулого місяця обійдеться і два кілограми такого борошна – 34,99 грн.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Ціни на борошно, скріншот: Minfin
Ціни на борошно, скріншот: Minfin

Вартість солі

За місяць подешевшала й морська харчова сіль – із 32,28 грн/кг до 30,75 грн/кг. Ціни на неї у різних супермаркетах також відрізняються. Наприклад, у Варус вона коштуватиме 23,90 грн/кг, а у МегаМаркеті за неї доведеться віддати 37,60 грн/кг.

Ціни на сіль, скріншот: Minfin
Ціни на сіль, скріншот: Minfin

Вартість цукру

А ось кристалічний цукор, навпаки, подорожчав на 45 копійок до 34,23 грн/кг. Його вартість коливається в межах 33,90–34,40 грн/кг.

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

Нагадаємо, в Україні дорожчають макарони: як змінилися цінники у супермаркетах.

Раніше повідомлялося, гречка, сало, вершкове масло: парад дешевизни, у супермаркетах знизили ціни на продукти.

Також, супермаркети оновили цінники на свинину, гречку та олію: що встигло подорожчати на початку квітня.