Українці, які постраждали через війну або опинилися у скрутному фінансовому становищі, продовжують отримувати різну допомогу. Вона стосується не лише грошей, а й речей, послуг тощо. Саме зараз мешканцям Кривого Рогу видають безкоштовні продуктові набори.

Голова ГО "Рада оборони Кривого Рогу" Олександр Вілкул зазначив, що українцям не вперше роздають подібні набори, а призначені вони тим, хто входить до категорії соціально незахищених верств населення - багатодітні сім'ї, пенсіонери, особи з інвалідністю тощо.

Продуктові набори для українців, фото zhitomir
Продуктові набори для українців, фото zhitomir

У планах роздати майже 50 тисяч продуктових наборів. Мешканці міста зможуть отримати їх у 27 пунктах видачі з понеділка до суботи з 08:00 до 16:00. У віддалених районах мобільні пункти діятимуть до 8 квітня.

Щоб стати власником продуктового набору, необхідно в точках видачі пред'явити паспорт та документи, що свідчать про належність до незахищеної категорії, або "Карту криворіжця". Варто зазначити, що тим особам, які обслуговуються соціальними службами вдома, доставлятимуть набори додому.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб
Показати ще

Адреси, де будуть видавати допомогу українцям, вказали на "Соціальній інформаційній платформі".

Українці на вулиці, скріншот: Youtube
Українці на вулиці, скріншот: Youtube

Нагадаємо, українцям видають ковдри, подушки, тепловентилятори і не лише: хто та як може отримати

Раніше ми писали про те, що в Україні можуть суттєво знизитися ціни на молочну продукцію: що вигадали у Верховній Раді

Як повідомляв Знай.ua, заблокували карту Юніора і звинуватили в шахрайстві: українець розповів, як ПриватБанк залишив дитину без коштів