Австралійська мама розповіла в суботу, що її партнер залишився паралізованим після того, як зітхнув носом і отримав травму хребта.

За словами Кірсти Броннер, вона разом із сім'єю перебувала вдома в новорічний день 2022 року, коли почула "гучний удар з їхньої ванної кімнати", повідомляє The Daily Mail.

"Я поспішила туди і побачила свого партнера без свідомості на підлозі", - сказала 34-річна Броннер. "Він вдарився шиєю і зісунув її, отримавши травму спинного мозку на рівні C6/7".

За словами Броннер, він знепритомнів після того, як зітхнув носом, а потім вдарився шиєю об край умивальника в ванній кімнаті.

Найстрашніше, на думку засмученої матері, є те, що її партнер нібито передбачив своє падіння.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

"Я ніколи не забуду, як він говорив, що має відчуття, ніби дещо погане наступає. Зараз, згадуючи це, мені стає не по собі", - пригадала Броннер.

Через карантинні процедури, пов'язані з COVID, Броннер не могла відвідати свого 43-річного партнера в лікарні під час його шести годинної операції.

"Я дуже хвилювалась. Нарешті мені подзвонили і сказали, що він отримав дислокацію шиї від удару об умивальник, що спричинило травму спинного мозку, і повний обсяг ушкоджень буде відомий тільки після операції та додаткових досліджень", - розповіла Броннер.

В результаті Кірсти декілька місяців боролася з депресією, що негативно відбилось на її бізнесі зі шкіряними виробами - The Booty Co.

"Емоційний та психологічний стрес був настільки сильним, що я не могла присвятити час своєму бізнесу", - сказала Броннер.

Четверо дітей довелося виховувати самотужки, а її партнер провів у лікарні та на реабілітації шість місяців. "У нас було складане замовлення на складі третьої сторони, але всі інші дії були повністю призупинені".

Сестра Броннер - креативний директор бренду - також намагалась допомогти.

"Я була настільки морально виснажена, що майже не впоралась з вихованням дітей, тому Фелісіті приходила, робила багато домашньої роботи і допомагала з дітьми, що також впливало на її роботу в бізнесі", - розповіла Кірсти.

На сьогодні партнер Броннер ще не відновився повністю, і лікарі вважають, що це "надзвичайно малоймовірно".

З іншого боку, Броннер каже, що вклала все в свій бізнес.

"Тепер у мене зовсім немає вільного часу для себе. Кожну вільну хвилину я присвячую бізнесу", - розповіла вона.

"Намагаюся робити все, щоб полегшити ситуацію: замовляю більшість речей онлайн, як-то продукти харчування, заздалегідь планую день і при потребі користуюся допомогою".

За словами Броннер, її бізнес досягнув у березні 1,2 мільярда доларів від продажів, і це був "найскладніший час" її життя.

Австралійка розповідає, що працює над собою та своїм бізнесом, докладаючи всіх зусиль, щоб впоратися з викликами, які сталися в її житті. Вона також активно шукає шляхи оптимізації свого часу, адже на її плечах тепер лежить надзвичайно велике навантаження.

"Зокрема, я пробую різні методики самоорганізації, спрощую своє життя та забезпечую себе підтримкою близьких людей, коли це можливо", - додала Кірсти.

Броннер висловлює вдячність своїм друзям, рідним та співробітникам за підтримку в цей непростий час. Вона зазначає, що без них її було б значно важче впоратися з викликами та тримати бізнес на плаву.

"Цей досвід навчив мене стійкості та витримки. Я вже зрозуміла, що можу впоратися з будь-якою ситуацією і підтримувати свою родину та бізнес у будь-яких умовах", - зізнається Броннер.

Вона сподівається, що її історія стане прикладом для інших, хто переживає труднощі, і надихне їх боротися, не зупинятися на досягнутому і завжди йти вперед, незважаючи на перешкоди.