Україна вже більше року протистоїть росії у повномасштбанній війні, розв'язаній країною-агресором 24 лютого 2022 року.

Путінські війська бомбять мирні міста, вбивають їх місцевих жителів, захоплюють території під виглядом "визволення", помирають тисячами і навіть не розуміють, що цю війну вони програли ще в перший день.

Порожні візочки в пам'ять про загиблих на війні дітей. facebook.com/andriy.sadovyi
Порожні візочки в пам'ять про загиблих на війні дітей. facebook.com/andriy.sadovyi

Мільйони людей виїхали за кордон, а багато хто досі перебуває у містах, які щодня обстрілюються. А зараз варто поговорити, у військових умовах, як зекономити на рахунках на воду. Адже щомісяця ми можемо використати десь 2 тисячі літрів води, але ці поради допоможуть знизити цю кількість.

Наприклад, потрібно перевірити сантехніку, а також обов'язково відремонтувати, замінити старі деталі, бо протікаючий унітаз - 72 тисячі літрів води марно витраченої води на рік. Кран – це 200 літрів на добу. Далі пропонуємо щільно закривати крани, купувати економічну сантехніку (наприклад, унітази із двома режимами зливу), а також приймати душ замість ванної (не більше 5 хвилин), придбати економні насадки для душу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скид та забір води в Україні
скид та забір води в Україні

Коли ви чистите зуби, краще закривати кран, а щоб прополоскати рота - завжди можна скористатися склянкою води. Посудомийну та пральну машини краще завантажувати по максимуму та використовувати режим без додаткового полоскання.

Нагадаємо, як не переплачувати за комуналку: поради, які потрібні кожному.

Раніше ми повідомляли, чи потрібно знову подавати документи на субсидію: українцям розповіли, як зміниться допомога з травня 2023 року.

Також стало відомо про безкоштовні продуктові набори: хто з українців може отримати допомогу, і що для цього потрібно.