Дві дівчини помстилися молодій людині через його непослідовність та "подвійні стандарти".

Зірка OnlyFans Бет Фіїт допомогла одній дівчині помститися її колишньому, коли вона виявила, що він витратив тисячі доларів на дорослий контент. Про це повідомляє Daily Star.

Бет Фііт, фото: Instagram
Бет Фііт, фото: Instagram

Минулого літа британка Стефані Джейн запропонувала своєму коханому створити спільний аккаунт на цьому сайті для заробітку. Однак хлопець рішуче відкинув ідею, стверджуючи, що не хоче, щоб його дівчина брала участь у такому. Стефані погодилася з ним, поважаючи його межі.

Але одного разу вона взяла ноутбук свого хлопця і знайшла сотні передплат на відвертий контент в OnlyFans, на які він витратив кілька тисяч доларів. Це вразило дівчину, адже, виявляється, її хлопець не соромиться подвійних стандартів.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Її хлопець, який був менеджером, обіцяв Стефані відпустку, але потім сказав, що відпочинок скасовується. Дівчина зробила висновок, що в усьому провиною те, що він витратив багато грошей на OnlyFans.

Стефані Джейн, фото: Instagram
Стефані Джейн, фото: Instagram

Розгнівавшись, вона звернулася до Бет Фііт, на яку був підписаний хлопець, і вони вигадали геніальний план. Стефані сказала своєму коханому, що поїхала у вихідні з подругами, але насправді вирушила до Бет.

"Ми забронювали невеликий спільний вікенд, і ось як він дізнався - він, ймовірно, переглядав її сторінку, коли ми були разом. Це була відмінна відпустка - я дуже зблизилася з кількома дівчатами", - розповіла Стефані Джейн.

Реакція хлопця на відпочинок дівчат не забарилася. Коли він побачив знімки, він негайно зателефонував Стефані... і розповів, як зрадів тому, що Стефані зблизилась з Бет, запропонувавши інтим утрьох. У відповідь на це вона одразу ж заблокувала.

Нагадаємо, американець поставив за мету досягти ваги в 343 кілограми: "Прихильники платять по 20 доларів"

Як повідомляв "Знай.uа", 27-річна дівчина принижує чоловіків за їхні гроші: "У них ніколи не було б жінки"

Знай.uа писав, модель сайту для дорослих фотографувалася в купальнику, поки її син тонув у басейні: вечірка закінчилася трагедією