Відома українська мольфарка Олена Стеценко використала свої сили передбачення, щоб розібратися з питаннями, на які хочуть почути відповіді українці. Вона розповіла, чим може закінчитися "новий наступ росії", який, як попереджають у США, може розпочатися вже за кілька тижнів.

Олена Стеценко визначила, що цей так званий "новий наступ" росіян буде дуже невеликим. А ось після нього українські захисники зможуть направити всі сили на контрнаступ.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Олени Стеценко, який вже доступний у YouTube.

мольфарка Олена Стеценко
мольфарка Олена Стеценко

"Ми знаємо, що російська армія вже виснажена, вона втратила дуже багато військової техніки, багато людського ресурсу. Цей наступ перетвориться для них на контрнаступ нашої української армії", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

За словами провидиці, до середини квітня ЗСУ отримають достатньо військової допомоги від західних партнерів для того, щоб перейти у наступ на ворога.

Олена Стеценко
Олена Стеценко

"Російські війська готують наступ по всій лінії, де зараз ведуться військові дії для того, щоб подивитися, де в українській армії слабкі місця, де можна прорватися. Але ми вже готові. Прорватися їм не вдасться, а ми навпаки підемо в контрнаступ" - прогнозує мольфарка.

Нагадаємо, землетрус – це початок: гуцульська мольфарка передбачила справжній Апокаліпсис для всього світу, росія все прискорила.

Раніше повідомлялося, 50-річний морпіх "Сапсан": був рятувальником та тренером, а став розвідником, хто захищає Україну від ворога.

Також, сонячне затемнення 30 квітня: чому не можна одружуватися і агресивно поводитися, заборони магічних днів.