Ціни на бензин, дизель та автогаз перерахували: скільки коштує паливо на українських АЗС

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

В Україні перерахували ціни на бензин, дизельне паливо та скраплений газ. Як змінилися цінники на станціях заправки, показують дані щоденного моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін". На українському ринку палива утримується стабільна ситуація, яка сприяє поступовому здешевленню бензину, дизеля та автогазу. З початку 2023 року цінники на АЗС стали помітно нижчими і у квітні пальне продовжує падати в ціні. Так, станом на 7 квітня бензин А-95 преміум у середньому пропонується по 49,02 гривні за літр, що на копійку дешевше, ніж попереднього торгового дня.

Українці можуть отримати у спадок соціальні страхові виплати родичів: у ПФУ пояснили, як працює механізм

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Українці можуть отримувати у спадок від померлих родичів соціальні страхові виплати, які їм належали. Про це повідомляє пресслужба Пенсійного фонду України. У ПФУ наголошують, що у спадок можуть входити лише виплати у зв'язку з тимчасовою непрацездатністю, каліцтвом чи іншим ушкодженням здоров'я, що належали застрахованій особі і при цьому не були отримані нею за життя. У той самий час спадкоємці не можуть придбати саме право відшкодування шкоди, яке належало застрахованій особі.

Змарніла Ксенія Мішина переборщила зі спортом, медики бояться найгіршого: "Дівчинко, зупинись..."

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Популярна українська акторка, телеведуча шоу "Я люблю Україну", активна блогерка та зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина, яка нещодавно розлютила навіть своїх відданих шанувальників відпочинком на шикарному курорті, продовжує викликати не себе вогонь з приводу. На цей раз Ксенія Мішина вирішила показати своє "витончене" тіло, якого вона добивалася старанними тренуваннями. Проте багатьом такі форми зірки не сподобалися.

Які сюрпризи чекають чоловіків при поверненні до України: адвокат пояснив нюанси

Повістка, мобілізація, кадр з відео
Повістка, мобілізація, кадр з відео

За порушення закону про мобілізацію можуть бути притягнуті до відповідальності усі, хто дотримуються військового обов'язку. Закон передбачає різні види відповідальності, у тому числі штрафну або кримінальну, залежно від обставин порушення закону. Адвокат Тарас Никифорчук наголошує, що при поверненні додому такі люди можуть потрапити під вплив різних законодавчих норм, зокрема, про порушення закону про мобілізацію. Якщо ці люди вчинять недотримання військового обов'язку, то вони можуть бути притягнуті до відповідальності згідно зі законодавством України.

Штраф дорожчий за машину і без прав на 10 років: найжорсткіші покарання, які може отримати водій в Україні

Авто, штраф, поліція, скріншот: YouTube
Авто, штраф, поліція, скріншот: YouTube

Для наших читачів, які хочуть бути в курсі останніх змін в українському автосвіті, є кілька важливих нагадувань, які в країні діють штрафи за порушення правил дорожнього руху. На даний момент максимальний штраф на українських дорогах – 50 тисяч гривень та позбавлення прав на 10 років. Цілих 50 "штук" вимагатимуть з водія, якщо його втретє зупинять на керуванні авто після позбавлення прав. За першого випадку штраф - 20 тисяч, а за другого - 34 тисячі.