Українці відправляють через "Нову пошту" різні посилки, але заборони все ж таки є. Наприклад, компанія не перевозить зброю, наркотичні речовини, валюту та багато іншого. До списку також входять продукти, але якщо вони не відповідають вимогам.

У компанії Нова пошта розповіли, які продукти харчування українці можуть пересилати. Про це пише "Хвиля" , посилаючись на коментар поштового оператора у Facebook.

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

Один із клієнтів запитав, чи можна скористатися послугою пошти якщо потрібно відправити продукти, що швидко псуються, в терморежимних боксах.

У компанії відповіли, що деякі продукти дозволено перевозити – фрукти, овочі та зелень. Але вони мають бути упаковані відповідно до стандартів та якості. Ще важливо, щоб продукція не була вирощена на місцевості, де оголошено особливий карантинний режим.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"А от у доставці продуктів харчування, що вимагають спеціального температурного режиму або з терміном придатності до 5 діб (строки зберігання повинні бути вказані на упаковці), охолоджених або заморожених продуктів, молочних продуктів чи ягід, на жаль, не зможемо допомогти у доставці", - додали в компанії.

Відповідь Нової пошти, скріншот
Відповідь Нової пошти, скріншот

Також у "Новій пошті" розповіли, що на майбутній Великдень відділення працюватимуть у звичайному режимі, щоб українці змогли скористатися послугами доставки навіть у свято.

Нагадаємо, такий ажіотаж спровокував дефіцит: в аптеках закінчилися запаси препарату "Німесіл" через паніку українців

Раніше ми писали про те, що платіжки за воду вже дивитися не хочеться: коли в Україні пройде новий етап підвищення тарифів