У світі ціни на цукор побили рекорд за 6,5 років: на що чекати українцям і скільки зараз коштує продукт

У всьому світі спостерігаються серйозні проблеми із цукром. Ціни стрімко зростають, і експерти пов'язують це із побоюваннями через скорочення пропозиції у 2022-2023 роках.

У Продовольчій та сільськогосподарській організації ООН (FAO) зазначили, що згодом погіршилася врожайність відразу в кількох основних країнах – Індії, Таїланді та Китаї. Згідно з підрахунками, ціни на цукор зростають уже 2 місяці поспіль, а показник досяг рекорду з жовтня 2016 року.

Цукор у супермаркеті, фото Знай.ua
Цукор у супермаркеті, фото Знай.ua

Оля Цибульської готова показати "чужим" гострі зуби, якщо знадобиться: "Кітка дрібна, але відкусить голову"

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Оля Цибульська написала відверту посаду про те, що раніше була зовсім іншою. Лише у 37 років вона почала приймати себе та зрозуміла, що не хоче подобатися всім, а до цього боялася зачепити людей.

Співачка не розчарована, а навпаки, радіє, що стала простіше до всього ставитися і не чекає нічого від оточуючих. За її словами, вона хоч і "дрібна кішка", але може за себе постояти.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Спочатку Крим, а Донбас пізніше: екс-командувач військами розповів про контрнаступ ЗСУ

Генштаб ЗСУ повідомив, що росіяни готуються вивозити до Криму людей із Запорізької та Херсонської областей.

У Мелітополі та Скадовську окупанти збирають інформацію про охочих виїхати, перевіряють наявність паспорта Росії, прописки та рівень освіти. Росіяни запевняють, що з кінця квітня буде примусова "евакуація".

Нарівні з цим з'явилися заяви української влади щодо переговорів щодо Криму. Так, за словами секретаря РНБО Данилова, все залежить від "поведінки росії".

Протитанкові споруди, Крим. Фотo: Telegram
Протитанкові споруди, Крим. Фотo: Telegram

Дружина українського військового, викраденого окупантами, вийшла заміж за кадировця

Ольга Кожем'якіна, колишня дружина Олега Кожем'якіна — колишнього українського військового та експерта з місцевого самоврядування, опублікувала фотографію у своїй історії.

На фото зображено російського окупанта з Чечні, за якого вона вийшла заміж. Раніше Олег Кожем'якін був викрадений російськими окупантами рік тому.

За даними мешканців Каховки Херсонської області, Ольга Кожем'якіна та її новий партнер, який є кадировцем, зайняли одну з квартир у центрі міста та насолоджуються життям. Хоча Ольга знає, що її новий партнер має дружину в російській Чечні, вона повністю задовольняється своїм становищем, бути однією з його пасій.

Ольга Кожем'якина, фото: Instagram
Ольга Кожем'якина, фото: Instagram

Що не можна їсти в останній тиждень перед Великоднем: правила днями Страсного тижня

Страсний тиждень є шостим тижнем Великого християнського посту. Вона передує головному православному святу Великодня.

Цього тижня (з 10 по 16 квітня) прийнято згадувати про останні дні життя Спасителя Ісуса Христа і про страждання, які він пережив, а також про його смерть і воскресіння.

Священик, церква, фото: Знай.ua
Священик, церква, фото: Знай.ua