Чистий четвер, за Біблійними оповідями, відзначають на честь дня, коли Ісус зібрав усіх апостолів на Тайну вечерю.

А перед тим, як її почати, Ісус сам омив ноги всім гостям, тим самим показавши любов і смирення. Вважається, що саме з цього і пішла традиція пити вино і їсти хліб під час богослужіння, маючи на увазі тіло та кров Господа. Починаючи саме з Чистого четверга, люди щодня намагаються відвідувати церкву, адже там проводяться спеціальні богослужіння, де згадують про все, щоб пережив Ісус. На честь цієї урочистості ми вирішили написати для вас найкрасивіші вітання у прозі з Чистим четвергом.

Чистий четвер
Чистий четвер / Скріншот

Сьогодні Чистий четвер, вітаю зі святом! Бажаю очищення та оновлення. Нехай підуть з обмиванням всі негаразди та негаразди, всі образи та розчарування. Нехай життя наповнюють добрі та світлі моменти, любов та радість. Миру вам, гармонії, умиротворення, спокою та віри в найкраще!

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Вітаю з Чистим Четвером і хочу побажати докласти всіх сил і старанних старань, щоб винести з дому все сміття та залишки тривог, щоб звільнити душу від злих спогадів та образ, щоб цей день став новою та чистою сторінкою, з якої почнеться інша історія твоєї життя, наповнена лише щастям, любов'ю та радістю.

Сьогодні день святий, великий. Сьогодні душею та тілом очищаються люди. Вибачте ворогів, відпустіть усе зло. Молитвою вшануйте Христа, приберіть свої домівки. Нехай у вашу душу, увійде святе світло, хай хай умиється серце. Творіть добро, і воно завжди повернеться до вас багаторазово більшою часткою. Благополуччя та найсильніших ангелів зберігачів вам на захист.

Напередодні головного свята Великодня поспішайте навести лад у домі, щоб пішли всі хвороби та неприємності, викупатися, щоб очистити тіло, душу та помисли, пофарбувати яйця, приготувати паску та спекти паски, щоб бути готовими до головної урочистості року та радісно та пишно відзначити День Христового. Воскресіння!

Листівка з Чистим четвергом
Листівка з Чистим четвергом

...

Вітаю з Чистим четвергом та бажаю з веселою піснею та гарним настроєм навести бездоганну чистоту у своєму будинку, у своєму серці, у своїй душі. Нехай у цей день у твої двері постукає добра надія, нехай попереду на тебе чекає тільки світле, красиве, благодатне, щасливе і радісне майбутнє.

У Чистий четвер хочу побажати, щоб ваше життя оновилося і одягнулося в новий одяг — щастя, радість та любов. Нехай чистота буде в душі, у помислах та в людях, які зустрічаються на життєвому шляху!

У чистий четвер бажаю всім бути чистими і тілом, і душею, жити у світі і не творити зла, бути добрішими, терпимішими, мудрішими і ніжнішими.

Нехай у Чистий четвер з дому підуть усі образи та тривоги, нехай твоє серце покинуть усі похмурі думки та смутки, нехай попереду з'являться чисті та яскраві горизонти щастя, нехай у твоєму житті почнеться світла смуга добробуту та добрих чудес.

З чистим четвергом! Нехай цей день прибере з Вашого життя весь негатив та чорні смуги, життя нехай стане чистим та білим! Радості, щастя, успіхів, здоров'я, сімейного благополуччя, радості, кохання!

У Чистий четвер хочу побажати позбутися всього поганого і старого в будинку, навести лад у голові та душі, залишитися зі щирою любов'ю в серці та яскравим світлом добра в руках. Бажаю блага та щастя, щедрої удачі та радості.

Листівка з Чистим четвергом
Листівка з Чистим четвергом

Нагадаємо, що має бути на Великдень у кошику і чому не можна брати сіль, фрукти та алкоголь до церкви.

Раніше ми повідомляли про паску за рецептом від бабусі: завжди виходить і викликає захоплення.