Один із найбільших банків України ПриватБанк зробив важливу заяву для всіх власників пластикових карток. Відповідне повідомлення опубліковано на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

У ПриватБанку нагадали клієнтам, що у разі закінчення терміну дії пластикової картки їй все ще можна буде користуватися. На час військового стану термін дії карток автоматично продовжено на 18 місяців.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Нагадуємо, що в період військового стану ми продовжили термін використання всіх наших карток на 18 місяців понад той термін, який зазначений на карті", - йдеться у повідомленні.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

У ПриватБанку зазначили, що карти з продовженим терміном мають майже той самий "функціонал":

  • можна оплачувати покупки в магазинах за POS-терміналом;
  • можна знімати готівку у банкоматах;
  • можна здійснювати операції в Приват24;
  • можна поповнювати рахунок будь-яким зручним способом.

Втім, для онлайн-оплат доведеться створити Digital або Інтернет-карту в Приват24.

Раніше портал Знай повідомляв, ПриватБанк не повертає гроші після скасування операції, українці втрачають по $2 000: "Оплати зроблено".

Також наш портал інформував, що українцям не приходять пенсії на карти "ПриватБанку": хто залишиться без виплат.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв українцям виплатять по 2200 грн від ПриватБанку, але отримають їх не всі: важливі нюанси та умови.