І де справедливість? Українцям розповіли, чому багатьом пенсіонерам не перерахували виплати

Багатьох громадян цікавить питання, чому деяким пенсіонерам не провадять перерахунок виплат за стажем. Справа в тому, що українець із Полтавської області, який працював після призначення пенсії, вирішив поставити відповідне питання: "Я пішов на пенсію за віком у 2015 році, маючи 40 років стажу. Після цього продовжував працювати ще шість років. Запитав у місцевому Пенсійному фонді , чи маю право подати заяву на перерахунок пенсії, але мені відмовили.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Ксенія Мішина згадала про зв'язок із одруженим і як до неї підкочували багатії заради інтиму: "У мене така природа"

Українська актриса та зірка шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також усі знають завдяки ролі у серіалі "Кріпосна" мала зв'язок із одруженим чоловіком, про що їй пригадав Слава Дьомін в інтерв'ю. Артистка зізналася, що на час стосунків не знала, що коханий зайнятий.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Іншим дівчатам вона порадила самостійно пройти цей досвід, а особисто для себе зрозуміла, що в її житті більше не буде одружених.

Ксенія Мішина, фото: Знай.ua
Ксенія Мішина, фото: Знай.ua

Вашу інформацію розкрито: податкова побачить усі банківські рахунки українців

Податкова матиме можливість отримувати інформацію про банківські рахунки громадян найближчим часом.

Стартує автоматичний обмін фінансовою та податковою інформацією з податковими органами країн Євросоюзу у 2023 році. Це призведе до повної прозорості, оскільки банки будуть зобов'язані надавати інформацію про рахунки та залишки на них на запит податкової служби.

Кредитні картки. Фото: Youtube
Кредитні картки. Фото: Youtube

Експродюсер Ані Лорак слідом втік з України до Росії, хоча окупанти знищили його будинок: "Дуже сумую"

Юрій Фалеса – український музичний продюсер, який працював з Ані Лорак, Мікою Ньютон та іншими менш популярними виконавцями.

Тепер стало відомо, що він виїхав з України... у Росії. Хоча ще на початку повномасштабної війни скаржився, що окупанти зруйнували його будинок та офіс. Він хотів відновити житло, але про плани зрадити Батьківщину нічого не повідомлялося.

Про це повідомила колишня зіркова підопічна Фалеси, співачка Маша Гойя. За її словами, вона продовжує спілкуватися із продюсером і не засуджує його рішення.

Ані Лорак та Ісаак Віжраку. Фото: скрін youtube
Ані Лорак та Ісаак Віжраку. Фото: скрін youtube

Не лише вказівками, як помирати за Україну: блогерка Мазурчук обурювалася, що пенсіонери біжать до ЄС та займають місця

Останнім часом мережу обурюють неадекватні публічні повідомлення людей, причетних до держапарату. Другий день поспіль у суспільстві широко обговорюється повідомлення деякої Василини Мазурчук.

Ця блогерка раніше працювала пресофіцеркою кількох військових формувань. тепер вона дописує в Twitter пости, що ганьблять українців. Цього разу вона вирішила пробити дно своїм нібито обуренням людей похилого віку, які виїхали на кордон.

Василиса Мазурчук, фото: Facebook
Василиса Мазурчук, фото: Facebook