Пенсіонер почав отримувати на карту ПриватБанку лише частину пенсії. Про це на порталі Мінфін розповіла представниця пенсіонера, оскільки сама вона проживає на тимчасово окупованій території і не може звернутися до банку.

Представниця пенсіонера розповіла, що чоловік проживає в окупації і з березня йому на карту ПриватБанку почала надходити не повна пенсія. У спробах з'ясувати ситуацію стало відомо, що частину виплат утримують за якимсь договором поруки, про який пенсіонер ніколи не чув.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

"Сталося так, що ця людина, яка отримувала пенсію через ПриватБанк з 2018 року, з березня 2023 р. почала його отримувати не в повному обсязі. На своє звернення до працівників ПриватБанку (в режимі онлайн) отримала відповідь, що гроші знімаються згідно з договором поруки за іншого кредитора. Але мій знайомий жодного договору не підписував і відповідного рішення суду щодо цієї справи не було", - поділилася представниця пенсіонера.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Українка обурилася тим, що пенсіонера у такій складній ситуації намагаються обдурити та забирають останні кошти для існування.

"У мене просто не вкладається в голові, як можна дурити людей, які перебувають у такій біді під тиском війни і без захисту держави", - обурилася представниця пенсіонера.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Вимкнути неможливо": пенсіонери з картками "ПриватБанку" постраждали від страховок.

Також наш портал інформував, що українцям не приходять пенсії на карти "ПриватБанку": хто залишиться без виплат.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв українцям виплатять по 2200 грн від ПриватБанку, але отримають їх не всі: важливі нюанси та умови.