Перше і найважливіше для кожного з нас цього тижня — дійти згоди із собою та зі світом.

Тільки так можна буде мінімізувати проблеми, які надішле нам Венера, а також затемнення 20 квітня та ретроградний Меркурій з 21 числа. Якщо ви є надто необачною людиною, яка любить ризикувати та діяти спонтанно, від цього краще відмовитись. Настав час вибрати іншу стратегію досягнення цілей. У ці сім днів доведеться бути винахідливішими і чеснішими — як до себе, так і до оточуючих.

Овен

Овен
Овен

Овнам у першій половині тижня не рекомендується вступати у суперечки з партнерами по шлюбу чи бізнесу. Намагайтеся утримуватись від критичних зауважень і не намагайтеся вплинути на поведінку інших людей. В іншому випадку це не залишиться непоміченим і призведе тільки до критики у відповідь на вашу адресу. У другій половині тижня можна купити якусь прикрасу або красивий модний одяг. Найкраще влаштовувати шопінг у вихідні дні. В цей час смак вам не підведе, завдяки чому покупки будуть виключно вдалими. Також це добрий час для духовних практик, медитацій, молитов.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тільці у першій половині тижня можуть відчувати якісь обмеження. Або вам заважатимуть діяти у вільному режимі зовнішні обставини, або якісь внутрішні сумніви. Намагайтеся дбайливіше ставитися до свого здоров'я. Це дні, коли ваш імунітет буде ослаблений, а організм сприйнятливий до всіляких вірусних інфекцій. У другій половині тижня ви відчуєте приплив енергії та оптимізму. Ближче до вихідних днів цей стан лише посилиться. Шукайте опору у друзях. Можливо, їм також потрібна ваша участь та підтримка. Це чудовий час для планування справ на найближче майбутнє.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

У Близнюків, які переживають пору закоханості, на початку тижня може статися короткочасне сварка з пасією. Можливо, кохана людина вам здасться недостатньо уважною, що відрізнятиметься від ваших колишніх уявлень. Однак не поспішайте робити висновки. Проблеми в коханні триватимуть лише день-два, не більше. У другій половині тижня рекомендується більше дослухатися до підказок своєї інтуїції. У цей період краще жити почуттями, а чи не розумом. Це особливо важливо, якщо ви стоїте на порозі якогось серйозного доленосного рішення. Прислухайтеся до того, що вам підказує серце.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

У Раків у першій половині тижня найбільш проблемною темою будуть стосунки у сім'ї та облаштування будинку. Можливо, деякі побутові проблеми, вирішення яких ви відкладали зараз знову нагадають про себе. Не виключено, що вам захочеться побути якийсь час у тиші та самоті, але ви будете позбавлені такої можливості. Друга половина тижня складається більш оптимістично. Може виповнитись одне з ваших заповітних бажань. У цей час у вас можуть з'явитися нові друзі, однодумці. Якщо ви зареєстровані на сайті знайомств, то не виключено запрошення на побачення.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Перша половина тижня пройде складно для Львів, які проходять навчання у школах, вишах чи будь-яких інших навчальних закладах. Будьте уважнішими під час спілкування з викладачами: можливо, саме через напружені стосунки з ними можуть виникнути проблеми. Небажано в цей період ходити в гості, вирушати у поїздки зі знайомими, влаштовувати пікніки. Можуть зіпсуватися стосунки з сусідами, родичами, друзями та приятелями. Друга половина тижня вимагатиме від вас прийняття сміливих та відповідальних рішень, особливо у фінансовій сфері. Не виключено, що саме цими днями ваші романтичні стосунки стануть більш інтимними.

Діва

Діва
Діва

У першій половині тижня зірки радять Дівам бути обачнішими у своїй поведінці та у поводженні з колючими та ріжучими предметами. Нині зростає можливість отримання травми, порізу, опіку. Інша проблемна тема – фінансові труднощі, нестача готівки задоволення своїх потреб. Не виключено шкоди вашому рухомому майну. Друга половина тижня складається вдало для відвідування урочистих заходів: весіль, ювілеїв, корпоративних вечірок, концертних виступів. У вихідні дні можна здійснювати обряд вінчання. Союз, укладений у ці дні, надовго скріпить подружні стосунки.

Терези

Терези
Терези

У Терезів перша половина тижня пройде досить напружено. Насамперед можуть бути порушені подружні стосунки. Ваша пасія може виявляти високу активність і очікувати від вас підтримки та розуміння. Однак ви навряд чи готові йти назустріч. У понеділок і вівторок краще не вступати в суперечки та не з'ясовувати стосунки, інакше є ризик ще більше їх зіпсувати. У другій половині тижня напруженість поступово спаде, почнеться світліший і радісніший час. Помітно покращає стан здоров'я. Швидше за все, ви це відчуєте через посилення сексуальних бажань.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Скорпіонам зірки не радять у першій половині тижня розпочинати чи продовжувати ремонтні роботи у квартирі. Можливо, у ці дні вам доведеться виконувати не дуже приємні, але необхідні обов'язки для догляду за хворими родичами. Прийміть цю ситуацію, як вона є, і не протестуйте, тоді все буде легко. Також бережіть власне здоров'я, оскільки цими днями імунітет може бути ослаблений. Друга половина тижня буде пов'язана із розквітом романтичних відносин. Ви можете випробувати новий підйом почуттів. Вихідні – слушний час для весілля, а також для відвідування гостей.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Стрільцям, які мають своїх дітей, у першій половині тижня, швидше за все, доведеться потурбуватися про їхню поведінку. Малюк може вийти з-під контролю. Інша напружена тема – романтичні стосунки. Можливо, близькі чинитимуть тиск на ваше особисте життя, негативно відгукуватимуться про вашу пасію. Щоб цього уникнути, постарайтеся в цей період не допускати, щоб друзі та кохана людина знаходилися в одній компанії. Друга половина тижня складається сприятливо для вирішення будь-яких побутових питань. У цей час можна займатися своїм здоров'ям, ходити в лазню, басейн, на масаж.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Козерогам у першій половині тижня, можливо, доведеться розриватися між домашніми справами та роботою. На вас може навалитися багато справ, встигати відразу скрізь буде неможливо. Намагайтеся більш рівномірно розподілити навантаження, чергуйте роботу з відпочинком. Пам'ятайте про своє здоров'я і бережіть його понад усе. Відносини у сім'ї у цей період можуть зіпсуватися через те, що ви не зможете приділяти близьким належної уваги. Друга половина тижня пройде набагато приємніше. Це сприятливий час для відвідування концертів, кіно, вечірок.

Водолій

Водолій
Водолій

Водоліям у першій половині тижня не рекомендується знайомитися з представниками протилежної статі у громадському транспорті, на вулиці, у придорожніх кафе. Подібні знайомства не обіцяють нічого приємного. Також це несприятливий час для романтичних стосунків. Ваші почуття можуть коливатися від сильного кохання до повного неприйняття партнера. Друга половина тижня внесе мир та гармонію у сімейні стосунки. Ви зможете примиритися з родичами, якщо раніше були в сварці. Це сприятливий період для того, щоб робити щось по дому, купувати гарні речі та прикрашати ними свою квартиру.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Основна турбота Риб у першій половині тижня, швидше за все, буде пов'язана із фінансами. Можливо, знадобиться терміново десь взяти гроші на необхідні покупки або буде потрібний терміновий ремонт або заміна великої побутової техніки. Швидше за все, вже до середини тижня ви зможете успішно розібратися з усіма гострими питаннями та перейдіть на більш приємні теми. У цей період розшириться коло ваших знайомств, ви зможете дізнатись багато новин. На вихідні бажано запланувати поїздку на пікнік за місто.

Нагадаємо про гороскоп на квітень 2023 для всіх знаків Зодіаку: неприємні сюрпризи Овнів, нове кохання Водоліїв та скиглення Скорпіонів.