Нещодавно мережа сколихнула новина про те, що песик, щеня шпіца, загинув після відвідування ветклініки для грумінгу, тобто підстригання, тепер зафіксували наступний випадок. На цей раз жертвою клініки став кіт.

Киянин Олег розповів у коментарі для ТСН, що він втратив у цій клініці свого кота породи Scottish Fold.

Кіт породи Scottish Fold. Фото: скриншот Youtube
Кіт породи Scottish Fold. Фото: скриншот Youtube

Олег привіз свого кота на грумінг до цієї клініки і вже через 20 хвилин майстер його покликала та повідомила, що тварина "хвилюється".

Коли я прийшов, у нього була задишка і він вивалив мову, сидів і дивився мені в очі. Дівчина йому ще робила якісь уколи, три штуки, сказавши "це, щоб йому полегшало". Толком я не зрозумів, навіщо вони це робили. За фактом мій кіт загинув у мене на очах. У мене самого шок на все життя, - розповів власник кота.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Кіт породи Scottish Fold. Фото: скриншот Youtube
Кіт породи Scottish Fold. Фото: скриншот Youtube

За словами Олега, це не перший візит до цієї клініки "Кіт Матроскін". Минулого разу він був присутній під час стрижки, тому наслідків не виникло. Цього разу власника попросили вийти з клініки, хоча він хотів бути поряд із твариною. У ветклініці пояснили, що вони тепер мають помічника і сказав чекати на вулиці.

Адміністратор клініки Тетяна Білоусова назвала смерть цуценя шпіца "неприємною ситуацією". А щодо загибелі кота, заявили, що це "порода зі слабким серцем і схильна до раптової смерті".

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Власниця цуценя звинуватила ветлікарню у "вбивстві собаки" і звернулася до поліції, але Олег загибель кота залишив без заяви, зазначаючи, що у них маленька дитина, і не хотіли зав'язати в судах.

Загибле цуценя. Фото: скриншот Facebook
Загибле цуценя. Фото: скриншот Facebook

Нагадаємо, ми писали, що нарколог розкрив марність "потужного заспокійливого", віддайте котикам.

Як повідомляв "Знай.ua", як навчитися розпізнавати котяче "мяу" - після яких звуків потрібно нестись у ветклініку або бути напоготові.

Також "Знай.ua" інформував, збережіть нерви своїй кішці: які ваші звичні дії можуть сильно налякати тварину, докладний список.