В одному з одеських готелів стався скандал через експлуатацію тварин. Блогери з Києва, серед яких Олег Машуковський, вирішили зняти відео з морськими котиками, що викликало хвилю дикого хейту в мережі.

На ситуацію відреагували місцеві Telegram-канали. Олега Машуковського та компанію її друзів засудили за розваги з тваринами, які мешкають у дельфінарії готелю NEMO. Гостям проводять екскурсії та дозволяють плавати у басейні з дельфінами.

Олег Машуковський, фото: Instagram
Олег Машуковський, фото: Instagram

Однак ситуації надали розголосу через те, що морські котики опинилися з блогерами в президентському номері. Дівчина на ім'я Стася влаштувала з тваринами фотосесію та "танці" на килимі та дивані, а відео розмістила в TikTok.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Співробітників готелю звинуватили в тому, що вони здають в оренду тварин, що є протизаконним, а також у неналежних умовах їх утримання. Українці дуже обурилися, побачивши подібне знущання з котів.

Коментарі про блогерів в Одесі
Коментарі про блогерів в Одесі

Також користувачам мережі нагадали, що цим готелем NEMO володіє скандальний депутат Одеської міськради Андрій Кисловський та родич колишнього віце-мера Одеси В'ячеслав Кучука.

Раніше ми писали про те, що військовий закликав інстаблогерів та тиктокерів не хайпувати на загибелі героїв: чергове дно від закарпатця

Як повідомляв Знай.ua, після розголосу випадку в Буковелі, "спиртовий бугай" одягнувся і вибачився: "Не хотів нікого образити"

Також портал Знай.ua писав, що "Хлопець не робить мені...": Олег Машуковський зізнався, що хоче подарувати коханому руку, серце та все інше