Про шашлик можна забути? У Європі все частіше відмовляються від свинини – чого очікувати в Україні

Гендиректор індустріальної молочної компанії (ІМК) Алекс Ліссітса на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, посилаючись на дані Agrarheute, заявив, що у Німеччині відбувається зниження споживання м'яса.

Через це він проаналізував, як ця ситуація може вплинути безпосередньо на український ринок.

За минулий рік середнє споживання м'яса становило 52 кг на особу, що на 4,2 кг менше, ніж у 2021 році. Це найнижчий показник з початку статистики 1989 року.

Свинина, скріншот: YouTube
Свинина, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Чітка паца" Іван Мартинов розповів про свій досвід військової служби на Донбасі

Популярність до нього прийшла досить несподівано у 2014 році. Його найгучніша фраза "це реально гідота" відразу стала популярною і знайшла своїх шанувальників.

З моменту виходу перших відео у нього з'явилося прізвисько "Чітка паца" з міста Рівного. Хлопець із виходом кожного відео набирав популярності, проте після окупації східних регіонів та Криму у 2014 році його життя різко змінилося.

Тридцятирічний Іван Мартинов уже дев'ять років захищає нашу країну. Молодий чоловік брав участь у Революції Гідності, а після вторгнення Росії у 2014 році почав волонтерити та добровільно приєднатися до штурмової групи на Донбасі у ролі бойового парамедика.

Иван Мартынов, "Чоткий паца", кадр из интервью
Іван Мартинов, "Чоткий паца", кадр з інтерв'ю

В одеському дельфінарії "Немо" здають морських котиків в оренду для розваг блогерів: українці кричать від злості

В одному з одеських готелів стався скандал через експлуатацію тварин. Блогери з Києва, серед яких Олег Машуковський, вирішили зафільмувати відео з морськими котиками, що викликало хвилю дикого хейту в мережі.

На ситуацію відреагували місцеві Telegram-канали. Олега Машуковського та компанію її друзів засудили за розваги з тваринами, які мешкають у дельфінарії готелю NEMO. Гостям проводять екскурсії та дозволяють плавати у басейні з дельфінами.

Блогери в одеському готелі з котиками, кадр з відео
Блогери в одеському готелі з котиками, кадр з відео

Віткорія Булітко з "Дизель шоу" сама "прийшла" до росіян і була в захваті: "Їхня неправда виходить із рабської суті"

Відома українська артистка та зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко вирішила згадати цитати легендарних історичних постатей про росію, її владу та народ.

Першим Булітко згадала висловлювання російського філософа Василя Розанова, який казав, що росія несе лише розруху та розкрадає країни, зокрема й Україну.

Вікторія Булітко, фото: Знай.ua
Вікторія Булітко, фото: Знай.ua

"У штаб іди, ху*ня еб*на...": лейтенант Нацгвардії вирішив "виховати" строковика кулаками

З міста Івано-Франківськ прийшли дуже тривожні новини, які можуть нагадати нашим читачам ще свіжу в пам'яті картину з Житомира, де командир побив соллата-строковика. У Франківську сталося те саме, тільки тут ситуація сталася просто в кабінеті для занять.

Про це стало відомо завдяки публікаціям багатьох місцевих активістів, а також Telegram-каналів.

На відео можна помітити, що командир, який вирішив силою "довести свою перевагу", використав ще й нецензурну лайку.

Командир побив строковика, скріншот: YouTube
Командир побив строковика, скріншот: YouTube