Один із трьох найбільших українських мобільних операторів компанія Vodafone, яка користується великою популярністю серед мешканців усіх областей нашої країни, потрапила в дуже несподіваний та скандальний інцидент. Справа в тому, що абоненти стали помічати підозрілі дії, які відбуваються довільно, без згоди власників номерів.

Один із клієнтів заявив, що з його номера хтось, у якийсь надзвичайний спосіб відправив повідомлення, і за це з рахунку було знято гроші. Інтерес у цьому інциденті додає той факт, що повідомлення було надіслано на "секретний номер".

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню невдоволеного абонента оператора Vodafone на порталі для відгуків Otzivua.

Магазин Vodafone, фото trademaster.ua
Магазин Vodafone, фото trademaster.ua

"Знімає гроші за смс, які я не відправляв, у папці їх немає, виробник телефону теж не знайшов дозволів додатків на відправку смс! Тобто Vodafone - це шахраї! Надіслали на якийсь секретний номер +380931770ХХХ в мобільному додатку без останніх цифр! Шахраї, самі відправили смс, самі зняли за це гроші!", - описав ситуацію незадоволений абонент компанії Vodafone.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Відгук невдоволеного абонента Vodafone, скріншот: Otzivua
Відгук невдоволеного абонента Vodafone, скріншот: Otzivua

Українець також додав, що цей оператор, на його думку, не має жодних переваг. Також абонент поставив лише одну зірочку, як оцінку сервісу.

Нагадаємо, від 175 до 275 грн: Київстар вирішив неабияк підвищити тарифи, українці схопляться за голову.

Раніше повідомлялося, "Просто жах...": абонентам "Київстар" мовчки змінюють тарифи, люди втрачають сотні гривень.

Також, "Київстар" подарував українцям економ-тариф, незважаючи на скарги: багатьом стане в нагоді.