Після повномасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого, нашу країну почав підтримувати майже весь світ. У багатьох містах люди виходили на протести, збирали гуманітарну допомогу та інше.

Так, у США на підтримку України навіть вивісили синьо-жовтий прапор, проте росіяни панічно його бояться. Цьому свідчить відеоролик, який опублікували у мережі.

Так, росіяни проїжджали повз український та американський прапори, і різко запанікували. Жінка в авто навіть попросила закрити вікно в машині і не привертати увагу.

Реакція на прапор України, скріншот
Реакція на прапор України, скріншот

"Поїхали, поїхали. Двері зачиняй, вікно зачини. Вікно зачини, я тебе прошу, вікно зачини. Я тебе просила не привертати увагу", - зазначила жінка на відео.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Що спричинило таку реакцію росіян на український прапор - невідомо. Проте така реакція дуже сильно розважає українців:

"Чого бояться росіяни, як чорт ладана? Правильно, українського прапора. Невимовна реакція росіян у США, які побачили синьо-жовте полотнище на горизонті. Це можна переглядати вічно!", - іронічно відзначили в Телеграм-каналі" Щоправда Геращенко".

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Нагадаємо, що чоловік знайшов у підвалі страшні забарикадовані двері, як із хорорів: собаки обходять стороною.

Раніше ми повідомляли, як розглянути товар із ворожої країни: кілька дієвих порад, аби не фінансувати терористів.