Тиждень розпочнеться з того, що ми всі матимемо шанс щось виправити: дуети Меркурій-Марс та Сонце – Сатурн допоможуть відшукати сили та час на те, щоб повернутися до справ початку квітня, в яких ми схибили чи розгубилися.

Особливо уважними треба бути в середу, коли Марс з'єднається з Місяцем, а потім законнектиться з Ураном. Багато хто підхопить вірус перезбудження і зможе пересваритися з рекордною кількістю людей або образитися на всіх і одразу.

Овен

Овен
Овен

Овни на початку тижня навряд чи відчують втому. Ваш стан здоров'я зміцнюватиметься, що позитивно вплине на рівень працездатності. Це гарний час для придбання техніки, освітлювальних приладів. Цей час вимагає від вас відповідальності та практичності. У середині тижня ви можете зіткнутися з певними зовнішніми обставинами, які будуть перешкоджати вашим ініціативам. Можливі конфліктні ситуації з авторитетною та владною людиною. Намагайтеся стримувати себе, особливо у словах. Все, що ви планували зробити в середині тижня, краще відкласти на п'ятницю чи у вихідні дні. У цей період обставини знову сприятимуть вам.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

У Тельців на початку тижня настане час сміливих рішень. Насамперед це стосується тих, хто переживає період закоханості. Можливо, ви зважитеся на любовне визнання або ж вам освідчуються в коханні. Це дуже оптимістичний час, коли з вами відбуватиметься багато радісних подій. Середина тижня може бути пов'язана з обмеженнями. Бережіть свою нервову систему від стресів. Переживання можуть негативно вплинути на стан вашого здоров'я. Також цей час несприятливий для туристичних поїздок. Наприкінці тижня вам може прийти гарна новина здалеку, яка надихне вас на нові починання.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Близнюки на початку тижня, швидше за все, втомляться від галасливого та метушливого життя і захочуть деякий час відпочити, побути в тиші. Бажано, щоб у вас було таке місце, де ви можете усамітнитися від зовнішнього світу та спокійно обміркувати події останніх днів. Запланувавши на понеділок або вівторок візит до сауни, ви чудово відпочинете та значно зміцните своє здоров'я. А от у середу та четвер краще утриматися від участі у спортивних змаганнях і обережніше поводитися з колючими та ріжучими предметами, оскільки в цей час зростає ймовірність травм, порізів, забитих місць. Наприкінці тижня ви можете відчути посилення сексуальних потреб. Якщо ви не маєте постійного партнера, то в цей період ви зможете завести романтичне знайомство.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

У Раків на початку тижня настає сприятливий період для активного дружнього спілкування. Можливо, вас запросять на пікнік чи дружню вечірку. У цьому випадку погоджуйте без роздумів. Це чудовий час для пошуку нових вражень, розваг у компанії друзів та знайомих. У середині тижня можуть погіршитися подружні та ділові партнерські відносини. Бажано не обговорювати існуючі проблеми, оскільки це ще більше їх посилить. Наприкінці тижня можна разом із коханою людиною займатися плануванням майбутнього. Наприклад, обмірковувати, де ви проведете майбутню відпустку.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Левам на початку тижня рекомендується ставити перед собою сміливі цілі та активніше діяти. Це зручний період для практичної реалізації амбітних завдань. Причому це стосується як кар'єри, так і будь-якої іншої справи, яку ви поставите собі як мету. Тим часом, у середині тижня можуть виникнути досить напружені ситуації. Наприклад, з'явиться великий обсяг роботи, з яким ви не зможете впоратися. У середу чи четвер може погіршитися самопочуття. Щоб цього уникнути, звертайте увагу на заходи профілактики. Наприкінці тижня ви знову зможете добиватися великих результатів.

Діва

Діва
Діва

Діви на початку тижня можуть зацікавитися серйозними філософськими чи моральними питаннями. Ви відчуєте посилення потягу до знань, навчання. Також це чудовий час для туристичних поїздок, знайомства з іншими релігійними та культурними традиціями. Активізується ваше спілкування в Інтернеті зі знайомими, які живуть далеко від вас. У середині тижня варто оминати ігрові клуби. Зараз посилиться азарт, проте фортуна гратиме проти вас, тому ви ризикуєте втратити багато грошей. Також це не найкращий час для романтичних стосунків: не виключено сварки. Наприкінці тижня варто прислухатися до думки людини, яку ви вважаєте своїм духовним учителем.

Терези

Терези
Терези

У Терезів на початку тижня настане сприятливий час для проведення розслідувань, прояснення питань, які довгий час вас хвилювали. Посилиться потяг до всього таємничого, забороненого. Інтимні побачення в ці дні залишать найприємніші враження. У середині тижня можуть погіршитися стосунки в сім'ї або з одруженим партнером. Можливий конфлікт між вашими родичами та коханою людиною. Постарайтеся не втягуватися в сімейні розбірки і просто перечекати: за кілька днів все вщухне само собою. З п'ятниці по неділю включно настає успішний час для великих покупок у кредит: наприклад, дорогих меблів чи побутової техніки.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Скорпіони у першій половині тижня зможуть зміцнити свої стосунки у партнерстві. Це стосується не лише роботи, а й особистого життя. Ваша любовна спілка стане міцнішою, якщо ви почнете разом обговорювати спільні проблеми. Дуже важливо вміти розмовляти один з одним, шукати та знаходити компроміси, не зациклюватись лише на своїй думці. У середині тижня слабшає нервова система, вам стане важче стримувати свої емоції. Через це можуть виникнути конфліктні ситуації у відносинах із оточуючими, особливо з сусідами, родичами та знайомими. Наприкінці тижня все само собою заспокоїться та стабілізується.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Стрільцям на початку тижня рекомендується інтенсивніше займатися профілактикою свого здоров'я. Саме на цьому сприятливому моменті рекомендується розпочинати оздоровчий цикл процедур: наприклад, загартовування чи сеанс масажу. Якщо ви давно збиралися купити абонемент на фітнес, саме час це зробити. Середина тижня складається напружено для романтичних стосунків. Намагайтеся не обговорювати з коханою людиною теми грошей, подарунків та покупок: саме тут у вас можуть виникнути серйозні розбіжності. Наприкінці тижня можна займатися наведенням порядку у справах та будинку, робити ремонт чи проводити генеральне прибирання.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

У Козерогів початок тижня складається чудово для творчості та виховання дітей. Ви відчуєте, що вмієте дивитися на багато речей нестандартно і відкриєте нові грані педагогічного таланту. Також це гармонійні дні для романтичних стосунків. У цей період можна відвідувати концерти, ходити у кіно чи на танці. У середині тижня постарайтеся не робити того, що вас ніхто не просить. Ініціатива гарна тоді, коли вона попередньо узгоджена. Особливо це стосується сімейних та родинних відносин. Наприкінці тижня спробуйте здивувати приємним сюрпризом тих людей, яких ви любите.

Водолій

Водолій
Водолій

Водолії на початку тижня відчуватимуть особливу прихильність до сім'ї. Будинок стане для вас не тільки фортецею, а й затишним гніздечком. Можливо, у вас виникне бажання якось збільшити свій життєвий простір або зробити його комфортнішим. Якщо у вас є дача, то робота в саду чи городі приноситиме вам радість. У середині тижня зірки радять вам обмежити спілкування, оскільки до вас може дійти якась інформація, яка вам буде неприємна. Наприкінці тижня варто провести час у домашньому колі серед близьких родичів. У цей період добре підбивати підсумки минулого періоду, підраховувати фінансові можливості сімейного бюджету.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Риб на початку тижня чекає на безліч контактів і зустрічей. Незважаючи на інтенсивне спілкування, ви всюди встигатимете, а багато справ вирішаться на подив легко і швидко. Це ті дні, коли особливу важливість набувають ваших зв'язків. Це гарний час для примирення із родичами, сусідами. Подружні стосунки також стануть конструктивними та гармонійними. Тим часом у середині тижня на перший план можуть вийти фінансові проблеми та стосунки з друзями. Намагайтеся стримувати свої емоції, щоб уникнути сварок. Вихідні дні потішать вас новими враженнями.

Нагадаємо про гороскоп на квітень 2023 для всіх знаків Зодіаку: неприємні сюрпризи Овнів, нове кохання Водоліїв та скиглі Скорпіонів.

Раніше ми повідомляли про спадаючий Місяць у другій частині квітня : що обов'язково потрібно зробити, а від чого утримуватися.