Зараз ми поділимося з вами дуже могутньою молитвою, слова якої можуть створити справжнє диво.

Бо читаючи її, можна впоратися з будь-яким болем, що слід робити на самоті, на колінах і при запалених свічках. Думати під час молитви потрібно про щось добре і світло, зберігаючи в душі лише доброту та любов. Не просіть у Бога чогось, що може нашкодити якійсь людині, і не бажайте нікому зла.

Молитва у церкві, кадр з відео
Молитва у церкві, кадр з відео

"Господи! Боже милостивий! Нехай святиться Ім'я Твоє на Небесах і на Землі. Від краю і до краю Всесвіту! Господи! Зміцни сили в протистоянні силам мороку, щоб не тільки протистояти йому, але й очищати землю-матінку від цього сміття. Навчи відділяти благо від зла й перебувати в спокої та твердості духа, щоб гідно творити між людьми волю Твою, зміцни сили братів і сестер моїх як близьких, так і невідомих мені, щоб побачили справжню славу Твою і сповняться любові в своєму серці. темні в русі по дорозі до Світла, і нехай простягнуть одна одній руки свої і віддадуть безмірно тепло душі, Господи, нехай здійсниться воля Твоя, і буде на землі єдиний народ, що любить матір свою, природу, возз'єднаний з Тобою своєю любов'ю та йдучий шляхом істинного духовного розвитку, спираючись на останній заповіт Твій."

вхід Господа в Єрусалим
вхід Господа в Єрусалим

Також є дуже потужні слова, які все ж таки варто розділити на ранок і вечір. Наприклад, до заходу сонця краще прочитати такі рядки.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Благослови, Господи, на діяння дня прийдешнього, і нехай будуть ... зустрінуті труднощі його як і личить тим, хто йде під світлом Твоїм."

А ось увечері:

"Поповни, Господи, втрачені сили на благо, щоб підготуватися до зустрічі дня майбутнього. Амінь."

Нагадаємо, що не вішайте одяг на двері та стільці: важкі наслідки для всієї родини.

Раніше ми повідомляли про молитву, яку читають воїни ЗСУ на передовій – ці слова розривають серце: "Побудь, мій Боже, зі мною!".