Декілька днів тому Агентство ООН у справах біженців відновило реєстрацію на отримання грошової допомоги для переселенців та людей що постраждали від російського вторгнення. Сума допомоги становить 2220 грн на місяць на кожного члена родини та буде виплачуватись протягом 3 місяців.

Грошову допомогу зможуть отримати ті сім'ї, які раніше не отримували жодних виплат від інших міжнародних організацій та мають сукупний дохід сім'ї не більше 5 400 гривень на місяць.
У пріорітеті міжнародної компанії допомога найбільш вразливим верствам населення які постраждали від війни.

Для отримання допомоги необхідно звернутись до центрів збору даних у вашому регіоні або ж до мобільної групи, яка здійснює виїзди в межах області. Мобільна группа працює виключно для людей які за станом здоров'я не можуть прийти до центрів збору даних. При неможливості виїзду мобільної групи допускається реєстрація без їхньої присутності за оригіналами документів за умови надання медичної довідки, що підтверджує їхній стан здоров’я.

Ви отримаєте допомогу якщо відповідаєте таким критеріям вразливості:

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

У зазначеному центрі вам необхідно буде пройти співбесіду на предмет відповідності критеріям вразливості.

Для збору даних мають бути присутні всі члени родини.

Сумма допомоги складатиме 2200 гривень на місяць на одного члена родини і буде виплачуватись родині протягом трьох місяців та буде перерахована на банківську картку голові родини або переказом Western Union якщо у членів сім'ї немає банківського рахунку.

Нагадаємо, ми раніше писали у відділенні "Укрпошти" або на картку: українці можуть отримати 6600 грн допомоги, хто може претендувати

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримали право оформити пільги на оплату холодної води: як це зробити.

Також "Знай.ua" писав, що в українців з'явилася можливість самим збільшити майбутні пенсії: потрібно лише 100 гривень.