Для всіх наших дорогих читачів, котрі уважно стежать за цінниками на головні соціальні продукти під час походу до магазину, є дуже важливі новини. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на сіль, цукор та гречку.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin, пише "Хвиля".

Гречка, супермаркет, фото: Знай.uа
Гречка, супермаркет, фото: Знай.uа

Вартість цукру

Згідно з відкритою інформацією, станом на 25 квітня цукор у середньому продається за ціною 33,60 грн/кг, що на кілька копійок дешевше, ніж минулого місяця.

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Вартість солі

Знизився цінник і на морську харчову сіль із 32,28 грн/кг до 30,75 грн/кг. Її вартість коштує від 23,90 грн/кг (Варус) до 37.60 грн/кг (МегаМаркет).

Ціни на сіль, скріншот: Minfin
Ціни на сіль, скріншот: Minfin

Вартість гречки

Подешевшав у квітні та кілограм гречки – її можна придбати за 50,43 грн, тоді як минулого місяця вона продавалася за ціною 64,43 грн.

Ціни на гречку, скріншот: Minfin
Ціни на гречку, скріншот: Minfin

Також варто нагадати нашим читачам, що ціни на гречку минулого року досягли рекорду, покупцям кілограм круп обходився майже 100 гривень.

В "Українському союзі промисловців та підприємців" (УСПП) зазначили, що гречка поступово дешевшала, а з 2022 року сформували певні її резерви. На думку експертів, гречку вигідно виробляти, проте аграрії не хочуть збільшувати площі під неї, оскільки споживання залишається низьким.

Нагадаємо, обережно, полуниця: українців попередили про небезпеку та розповіли, як вибрати хорошу ягоду.

Раніше повідомлялося, що півзарплати за бутерброд: українців здивували новими цінами на ковбасу, гастрономічна розкіш.

Також, як отримати державну допомогу при знищенні житла: куди звертатися.