Про це повідомили місцеві пабліки. Повідомляється, що стан Реджепа Ердогана важкий.

Вчора під час інтерв'ю на одному з місцевих каналів політик раптово відчув запаморочення та ледь не знепритомнів. Оператор швидко перевів камеру на ведучого, після чого ефір миттєво перервали та дали рекламу. Приблизно за 20 хвилин трансляцію відновили.

Реджеп Тайїп Ердоган. Фото: Youtube
Реджеп Тайїп Ердоган. Фото: Youtube

Сьогодні у Туреччині скасували мітинги на його підтримку. Зараз президента госпіталізовано, його стан тяжкий.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Повідомляється, що президент Туреччини мав виступити з трьома передвиборчими промовами напередодні парламентських і президентських виборів 14 травня.

Він мав завершити вечір спільним інтерв'ю з Ulke TV і 7 каналом у прямому ефірі. Однак через його щільний графік виступ Ердогана на телебаченні почався на півтори години пізніше запланованого часу, а потім був перерваний під час запитання через 10 хвилин після початку шоу.

Пізніше з'явилося повідомлення про скасування передвиборчої програми за порадою лікаря.

"Я хотів би подякувати кожному члену моєї благородної нації, кожному з моїх братів і сестер, які передали свої побажання та молитви за незначні незручності, які я мав під час ефіру через мою зайнятість роботою. Сьогодні буду відпочивати вдома за порадами наших лікарів", — написав Ердоган

Нагадаємо, ми писали, що Марина Ставнійчук розповіла про розширення НАТО: «Туреччина скоріш за все ратифікує рішення Фінляндії».

Як повідомляв "Знай.ua" американці приходять звільняти, не захоплювати, приносити свободу і закінчувати з тиранією, - Михайло Шейтельман.

Також "Знай.ua" інформував Блінкен у Казахстані: Максим Ялі розповів, чи збираються США повернутися до Центральної Азії