Початок травня ознаменується місяцем у повні, який древні індіанські племена називали "Квітковим місяцем". Це буде період енергетичного достатку.

За ним 6 та 7 травня в небі пронесеться метеорний потік Акваріди з боку сузір'я Водолія. А вже 19 травня розпочнеться молодик. Всі ці події можна охарактеризувати як позитивні та оновлювальні для водних та земних знаків. Однак до середини травня позиція Меркурія буде ретроградною. Через це багатьом людям нелегко буде справлятися з потоком емоцій і бажань, що різко змінюються.

Сміх в компанії. фото - соціальні мережі
Сміх в компанії. фото - соціальні мережі

ОВЕН

У травні 2023 року Овнам слід загострити вуха. Якщо вас обговорюють - значить, ваші справи йдуть у гору, якщо про вас все забули - варто нагадати про себе. Основним двигуном прогресу стане девіз: "Тихіше їдеш – далі будеш". Якщо у вас є стосунки, постарайтеся їх зберегти, тому що знайти щось нове завжди складніше, ніж не прогаяти старе. А самотнім Овнам варто звернути увагу на людину, яка знаходиться у вашому найближчому оточенні, але досі не виявляла інтересу до вашої персони. Травень буде дуже спокійним місяцем для Овнів у плані кар'єри та фінансових питань. Рекомендується взяти відпустку. Нові проєкти не намічаються, а нудна, спокійна рутина може вам набриднути. Великих покупок намагайтеся також не робити. Травень стане справжнім випробуванням для вашої печінки, тому не ризикуйте використовувати народну медицину, а вдавайтеся лише до традиційних засобів.

Сприятливі дні травня – 3, 6, 13, 17, 21, 26.

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими
Показати ще

Несприятливі дні травня – 4, 9, 14, 18, 28, 29.

ТЕЛЕЦЬ

Травень 2023 року пройде у Тельців на творчому піднесенні. Вам добре вдаватимуться публічні виступи, будь-яка справа вдаватиметься, а стосунки з колегами підуть на лад. Якщо хочете довгострокових стосунків - не виносьте сміття з хати. Не діліться своїми переживаннями з кожним зустрічним, довіряйте лише перевіреним друзям. Тельцям рекомендується зайнятися побудовою нових стосунків, оскільки старі розвалюватимуться просто на очах. У травні ви будете вкрай заповзятливими. Намагайтеся вирішувати всі справи одноосібно. Не бійтеся нових проєктів. Якщо говорити про витрати, то можете собі дозволити трохи і витратитися. Намагайтеся обмежити себе в м'ясі і зверніть увагу на свої судини, особливо на ногах. Також поменше нервуйте і більше відпочивайте.

Сприятливі дні травня – 2, 13, 15, 17, 24, 26.

Несприятливі дні травня – 1, 10, 12, 16, 18, 25, 30.

БЛИЗНЮКИ

У травні 2023 року Близнюкам радиться не робити поспішних висновків. Намагайтеся пливти за течією. Завдання для Близнюків на травень – нічого не зіпсувати. Намагайтеся вести активний спосіб життя, не зловживати алкоголем та жирною їжею, більше перебувати у колі вірних та відданих друзів. Це стосується й любовних стосунків. Намагайтеся не розпочинати нових романів у травні. Займіться краще кар'єрою чи здоров'ям. Найголовніша пастка для вас цього місяця – ваша власна лінь. Потрапите до неї – вибратися буде складно. У травні намагайтеся не надто навантажувати себе. Організм посилено відновлюватиметься після зимової сплячки, так що дайте йому трохи звикнути до літнього графіка. Пийте більше води, більше відпочивайте.

Сприятливі дні травня – 3, 11, 15, 18, 25, 27.

Несприятливі дні травня – 8, 17, 22, 26, 28, 31.

Літо
Літо

РАК

Травень стане для Раків місяцем надій та звершень. Гороскоп на травень 2023 року рекомендує Ракам відкрито висловлювати свою думку, не замислюючись про наслідки. Справа в тому, що особливо негативних наслідків не буде. Просто, якщо комусь не сподобається ваша думка, він змушений буде погодитися, оскільки визнає у вас лідера. Радимо Ракам не боятися експериментувати над своїми стосунками. Ви можете розпочати нові або освіжити старі. Головне – внести трохи різноманітності у особисте життя. Можете дозволити собі велику покупку чи угоду. Все пройде вдало. У травні Раки будуть дуже витривалі, але зловживати цим не варто. Можете дозволити собі не поспати одну ніч на тиждень (наприклад, у вихідні). Якщо у вас є зайва вага, травень – найкращий місяць для його усунення.

Сприятливі дні травня – 4, 7, 12, 17, 25, 27.

Несприятливі дні травня – 2, 5, 9, 18, 22, 29.

ЛЕВ

У травні ви будете схильні ділити оточення на своїх та чужих. З одного боку, це добре, з іншого – не дуже. Будьте пильні. Можливо, у людей складуться не найприємніші почуття до вас – ви повинні переконати їх у цьому. У травні ви також станете трохи агресивними та різкими. Цей місяць буде показовим для Левів. Якщо у вас є стосунки – робіть все, що б зберегти їх, оскільки можливість розриву надто велика. Якщо у вас немає стосунків – робіть усе, щоб знайти їх. Цього місяця ви будете дуже цінним співробітником. Всі справи без вас можуть зупинитися, тому беріть активну участь у кожному процесі, у кожному новому проєкті. Не рекомендується робити великі покупки. Намагайтеся не переносити хворобу на ногах, оскільки це може спричинити різні ускладнення. Найбільш проблемними органами стануть шлунок та кишечник.

Сприятливі дні травня – 7, 10, 19, 23, 25, 28, 30.

Несприятливі дні травня – 2, 5, 9, 21, 24, 29.

ДІВА

У травні 2023 року намагайтеся не вестися на поводі у емоцій. Користуйтеся лише холодним, цинічним розрахунком та не спускайте образ. Гороскоп на травень 2023 року радить Дівам бути більш розважливими та далекозорими. Всі справи на особистому фронті вирішуватимуться просто і швидко. Вам не варто перейматися результатом – покладіться на свою другу половинку. Якщо у вас немає стосунків – намагайтеся їх знайти, не чекайте з моря погоди. У матеріальному плані травень стане вкрай позитивним. Очікується підвищення кар'єрними сходами, збільшення доходів. Одна умова: будьте обачні та прагматичні. Якщо ви хочете зробити велику покупку – робіть. Хочете взяти відпустку – візьміть. Будьте обережні з незнайомими сексуальними партнерами. Займайтеся більше ходьбою, бігцем. Ваше завдання – максимально підготувати тіло та дух до літнього сезону. Не зловживайте алкоголем та жирною їжею.

Сприятливі дні травня – 1, 6, 11, 14, 23, 28.

Несприятливі дні травня – 5, 12, 15, 18, 22, 27.

Закохані, фото Знай.uа
Закохані, фото Знай.uа

ТЕРЕЗИ

Травень не викличе у Терезів абсолютно ніякого ентузіазму. Ви волієте плисти за течією, ніж брати ініціативу до своїх рук. Ваші любовні стосунки, Терези, будуть розвиватися стрімко, на жаль, без вашої безпосередньої участі. Тому що ми вже вирішили плисти за течією, так і займіться цим у всіх сферах життя. Так ви точно нічого не зіпсуєте. Дивно, але саме у травні вас оцінять як сумлінного та вмілого співробітника. Здається, ось ви займаєтеся рутинними справами, а тут раз і підвищення. Особливих проблем зі здоров'ям у вас виникнути не повинно, але будьте пильні до своїх хронічних болячок. Якщо ви таки захворіли – намагайтеся мінімізувати споживання лікарських препаратів.

Сприятливі дні травня – 3, 11, 20, 26, 29, 30.

Несприятливі дні травня – 7, 13, 17, 24, 27, 31.

СКОРПІОН

Травень стане для Скорпіонів місяцем відкриттів. Ви зможете дозволити собі подорожі чи просто знайдете нових цікавих знайомих. Рекомендуємо Скорпіонам не впиратися, як вони це люблять, а звертатися за допомогою до колег, товаришів по службі, друзів і приятелів. Любовний гороскоп на травень радить Скорпіонам бути поступливішими, тоді нинішні стосунки зміцняться, а нові (якщо ви все ще в пошуку) будуть успішнішими. Можете зробити велику покупку, але добре продумайте всі нюанси її придбання. На роботі теж не забувайте про поступливість, яка вас точно допоможе. Основна загроза у травні виходитиме від інфекцій. Будьте пильні, більше загартовуйтеся, більше проводьте часу на свіжому повітрі. Можете записатися до басейну.

Сприятливі дні травня – 3, 8, 12, 16, 28, 29.

Несприятливі дні травня – 6, 11, 13, 15, 27, 31.

СТРІЛЕЦЬ

Травень стане для Стрільців місяцем-перевіркою. Нестабільність та непередбачуваність цього місяця накладе свій відбиток на всі сфери життя. Чекайте на неприємності з несподіваного боку. Лякатися не варто, просто перевіряйте всі аспекти по 10 разів. Ви будете суперечливі у справах любовних. Сьогодні любите одних, завтра інших. Вороги стають друзями, друзі – ворогами. Постарайтеся мобілізуватися, зібратися і вирішити, що вам треба. Врахуйте, що робота може заважати особистим стосункам, а любовний фронт кар'єрі. Якщо зі стосунками все зрозуміло, то з кар'єрою є кілька нюансів. По-перше, намагайтеся, щоби вас не звільнили. По-друге, зверніть увагу на ваше оточення – воно вам допоможе, виручить, прикриє. У травні основні проблеми створюватиме кишечник. Слідкуйте за тим, що ви їсте, не зловживайте алкоголем, жирною, гострою, солоною їжею.

Сприятливі дні травня – 4, 9, 17, 19, 23, 30.

Несприятливі дні травня – 3, 8, 16, 21, 27, 28.

гороскоп скандалістів
гороскоп скандалістів

КОЗЕРІГ

Травень для Козерогів пройде під егідою: "Хто сильніший - той і правий". Це допоможе вам заощадити сили та видасть у вас лідера. У всьому довіряйте своїй інтуїції, вона вас точно не обдурить. Не забувайте про рідних та близьких. У травні ви кокетуватимете щосили. Не суть – є у вас стосунки чи ні. Кокетство цього місяця – ваш коник. Але не перестарайтеся, тому що це може зруйнувати ваші нинішні стосунки. Травень покаже вам, що ви хочете не просто влади, а влади над певними людьми. На роботі у вас все виходитиме – не дивно, лідера всі поважають і приймають. Але будьте обережні зі своїми вимогами. У травні ви страждатимете від порушення сну. Справа не в тому, що ви мало спите, просто сон буде неспокійним. Радимо вам трохи охолонути, займіться, наприклад, вишиванням.

Сприятливі дні травня – 7, 10, 16, 21, 24, 27.

Несприятливі дні травня – 5, 9, 17, 19, 22, 26.

ВОДОЛІЙ

Ваш девіз на травень: "Стабільність у всьому." Якщо хочете відпочити, то вибирайте місця, де вже були, хочете зайнятися новим проєктом – використовуйте випробувану модель, шукати нові, несхожі на колишні стосунки – не варто. Будьте стабільними, будьте у своїй тарілці. Щоб усе було чудово у справах амурних, будьте чутливішими, романтичнішими, ніжнішими. Нинішні стосунки чекають на перезавантаження, так оновіть їх. А ось вільним Водоліям не рекомендується будувати нові стосунки, оскільки вони будуть приречені на провал. Легковажність не для вас. У травні не покладайтеся на натхнення, експромт, креатив – лише суворий та вивірений розрахунок. Тверезо оцінюйте свої можливості на роботі і не перегинайте палицю. Проблеми будуть із кишечником чи шлунком. Звертайте увагу на те, що ви їсте і не дозволяйте собі надмірностей. Найкраще навіть сісти на дієту.

Сприятливі дні травня – 5, 9, 15, 20, 22, 28.

Несприятливі дні травня – 4, 13, 14, 19, 26, 31.

РИБИ

Рибам у травні не рекомендується чіплятися за свої попередні досягнення. Робіть ставку на майбутнє. У вас повно енергії, запалу, азарту. Сміливо беріться за найшаленіші починання – все у вас вийде. Також це стосується справ любовних та кар'єри. Рибам слід бути більш відкритими та добродушними до всіх нових зустрічей та знайомств. Нинішні стосунки можете сміливо пустити під укіс – навряд чи ви матимете на увазі свою другу половинку. Не соромтеся проявляти надмірну активність у роботі. Будьте в кожній бочці затичкою – тоді з цих бочок не втечуть гроші. І сядьте нарешті на дієту. Приділяйте більше уваги травленню. Пам'ятайте, якщо ви вважаєте, що ви пишні, то ви пишні. Зарядки, пробіжки, велоспорт – будь-який активний вид відпочинку піде на користь. Також не забувайте загартовуватися.

Сприятливі дні травня – 5, 12, 15, 18, 22, 30.

Несприятливі дні травня – 2, 13, 14, 17, 24, 26.

Нагадаємо, що не побояться курортного роману та згодні на експерименти: топ жінок за знаком Зодіаку, які навіть надто розкуті.