Пара сіамських близнючок визнає, що злиття пов'язане з безліччю проблем, у тому числі з їхнім особистим життям.

22-річна Люпіта та Кармен Андрере мали прожити лише три дні, оскільки у них спільний таз, репродуктивна система, печінка та кровотік. Але вони кинули виклик всьому і тепер живуть у тандемі, незважаючи на різні погляди на секс.

Люпіта та Кармен Андрере, фото: Instagram/carmen_andrade2000
Люпіта та Кармен Андрере, фото: Instagram/carmen_andrade2000

У той час як у Кармен є хлопець на ім'я Деніел, з яким вона познайомилася у додатку для знайомств Hinge, Люпіта вважає себе асексуалкою. Кармен, яка родом із Мексики, але зараз живе в США, розповіла FEMAIL: "Звичайно, я збиралася бути відвертою у всьому... Це був процес навчання для всіх. Нам, очевидно, потрібно було обговорити, які межі допустимі, а які ні".

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Незважаючи на стосунки, Кармен і Деніел не займаються сексом і натомість зосереджуються на своїй "близькій дружбі". І коли вони ділять ліжко, близнючки мають свій власний розпорядок.

Люпіта та Кармен Андрере, Деніел, фото: Instagram/carmen_andrade2000
Люпіта та Кармен Андрере, Деніел, фото: Instagram/carmen_andrade2000

Кармен розповіла: "Це забавно, тому що я лягаю спати пізніше, ніж Люпіта, але коли Деніел ночує у нас, я швидко засинаю, а він не спить і розмовляє з нею. Іноді мені погано, тому що я хочу проводити так багато часу з Денієлом. Тому ми намагаємося знайти компроміси. Наприклад, Люпіта вибиратиме, куди ми підемо вечеряти або чим займатимемося".

Люпіта та Кармен Андрере, фото: Instagram/carmen_andrade2000
Люпіта та Кармен Андрере, фото: Instagram/carmen_andrade2000

Кармен сказала, що заміжжя не входить до її планів, але зізналася, що хотіла б бути супутницею життя правильній людині. Хоча стосунки, здається, йдуть добре, вона не зможе завагітніти. Вона сказала Джубілі: "Ми з Даніелем любимо дітей, але не хочемо своїх. Мені подобається бути мамою собаки. Люпіта і я не можемо завагітніти, у нас ендометріоз, і ми також приймаємо блокатори гормонів, які запобігають менструації".

Поки що сестри зосереджені на кар'єрі. І Кармен, і Люпіта мають схожі життєві амбіції — вони сподіваються у майбутньому потрапити у ветеринарну галузь. А коли вони не працюють над досягненням цієї мети, вони виявляють свою пристрасть до моди, створюючи власний одяг. Їм подобається створювати різні образи і вони не бояться вивчати хобі як особистості — від навчання до прослуховування музики. Близнючки, яким сказали, що їхня розлука може призвести до смерті або років інтенсивної терапії, звикли проводити весь свій час разом.

Нагадаємо, що у найстарішої мами України відібрали 12-річну дочку: благала про допомогу та терпіла знущання.