Про це повідомили у Twitter письменник та перекладач Євген Лір.

У своєму дописі Євген зазначив, що Табачник не тільки живий, а ще й представляє окупаційну владу.

Дмитро Табачник
Дмитро Табачник

О, дивіться хто досі живий і тепер при посаді в окупаційній адміністрації захопленої частини Запорізької області — написав Лір.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ексміністр освіти Дмитро Табачник балотуватиметься в "депутати" на окупованій частині Запоріжжя. Зараз він має посаду "радника" глави окупаційної адміністрації в Запорізькій області. У вересні 2023-го в росії плануються вибори голів регіонів та мера Москви. рф хоче провести голосування і на тимчасово окупованих територіях України.

Українці прокоментували появу зрадника.

"Нізащо не повірю, що він це робить "за ідею". невже геть зовсім гроші закінчились? вигідніше ж касиром в пятьорочку піти тоді", "Сумно що він досі живий", "Є збір на те, шоб конкретно його підірвали найближчим часом?", "Лайно завжди десь вспливає", - прокоментували новину підписники Євгена Ліра.

У листопаді 2022 року Табачнику повідомили про підозру в державній зраді. Йому загрожує від 15 років за ґратами до довічного ув'язнення з конфіскацією майна. У січні 2023-го майно Табачника арештували.

Нагадаємо, ми писали, що у ГУР показали скільки витрачають на закупівлю продовольства: ціни в рази нижчі від підрядів Міноборони.

Як повідомляв "Знай.ua" мобілізація триває, що на українців чекає у травні 2023 року: вручення повісток, контрнаступ і в'язниця.

Також "Знай.ua" інформував, "другій армії" світу і не снилося: воїни ЗСУ навчилися громити окупантів за допомогою консолі Steam Deck.