Магнітні бурі регулярно накривають Землю і негативно позначаються на самопочутті метеозалежних людей. Останній місяць весни обіцяє бути непростим для цієї категорії людства. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Нацагентства океанографічних та атмосферних досліджень (NOAA) США.

Фахівці прогнозують, що у травні буде кілька магнітних бур та перші очікуються в період з 11 по 17 число. За попередніми даними, вони будуть досить сильними і метеозалежним людям слід бути готовими до можливого погіршення стану.

Геомагнітні хвилі на Сонці. Фото: Youtube
Геомагнітні хвилі на Сонці. Фото: Youtube

Після невеликого перепочинку Землю знову накриють магнітні бурі в період з 20 по 25 число, але вони будуть уже середньої інтенсивності. Остання та дуже сильна магнітна буря очікується 28 травня. Зазначається, що триватиме цілодобово, тому деяким людям може бути зовсім погано.

Магнітні бурі. Фото: Youtube
Магнітні бурі. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Експерти радять у період магнітних бур пити багато рідини. Замість кави краще вибирати зелений чай, а алкоголь у ці дні краще зовсім не куштувати. Також дуже важливий повноцінний відпочинок – не менше 8 годин сну на добу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Землю накриє потужна магнітна буря у квітні: дати та правила, щоб полегшити самопочуття.

Також наш портал інформував, доступний та неймовірно корисний: названий напій, який зміцнює серце, захищає від інфекцій та продовжує життя.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, нутриціолог назвала найгірші каші, які тільки можна приготувати на сніданок: користі не буде жодної.