Емоційна нестабільність, тривожність і можливий прояв агресії будуть властиві багатьом представникам Зодіакального кола у цей період.

У групі ризику знаходяться Скорпіони, тому що затемнення і повний місяць (у п'ятницю) відбувається в цьому знаку - символі різких змін, трансформацій і екстремальних ситуацій. Усім без винятку цього дня рекомендується знизити соціальну активність, уникати місць скупчення людей та масових заходів. Вечір п'ятниці краще провести у сімейному колі, у себе вдома, за читанням гарної книги чи переглядом доброго фільму.

Овен

Овен
Овен

Підготовка до світських прийомів, обговорення мистецьких проєктів, розробка дипломатичних маневрів, обговорення контрактів та дії, пов'язані з юриспруденцією, відбуватимуться для Овнів успішно цього тижня. Вона також сприяє продажу чи купівлі предметів живопису, ювелірних виробів та предметів розкоші. Подорожі будуть необтяжливими та приємними. Швидше за все, у цей період, ви відчуєте приплив натхнення у відносинах з людьми. Співпраця з оточуючими буде легкою та корисною. Дуже ефективними виявляться спільні підприємства та дискусії з партнерами та союзниками.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Цього тижня Тільцям необхідно пам'ятати про обережність і триматися в тіні. Хоча енергетика цього періоду спонукає до дій, висока ймовірність прийняття нерозумних рішень та здійснення необачних вчинків. Оточуючі можуть зазнати замішання або неправильно зрозуміти вас, та й ви навряд чи зрозумієте вчинки та мотиви інших людей. Фізична енергія та зусилля будуть розсіяними. До позитивних можливостей цього тижня відноситься зростання духовної свідомості та артистичної чутливості. Для Тельців рекомендується крайня обережність під час перебування біля води та на воді, а також під час роботи з медикаментами або хімічними речовинами.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Можливі обставини, що ведуть до романтичних захоплень, громадської діяльності, партнерства та спільних підприємств. Не можна поручитися, що такі обставини виникнуть власними силами. По суті вони, швидше за все, стануть результатом умисного моделювання. Цей сприятливий період спонукає вас допомагати оточуючим у досягненні їх цілей, натомість ви зможете розраховувати на допомогу у своїх справах. Нинішня ситуація надає вам шанси, пов'язані з юридичними питаннями, обговоренням контрактів, покращенням зовнішності та артистичними проєктами.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Дії Раків на цьому тижні можуть бути дуже натхненними, але ніяк не організованими, добре спланованими та ретельно здійсненими. Нинішня атмосфера не сприяє логічним вчинкам, хоча ви і зможете знайти безліч виправдань своїм діям. Вам доведеться зробити рішучі зусилля, якщо ви маєте намір уникнути марних витрат часу та енергії. Вибір методів повинен залежати від інтуїції, оскільки ні на що інше не варто покладатися. Деяка небезпека може становити неуважність або зневагу до потенційної загрози. Лінь, ось ще одна перешкода, яку вам доведеться подолати.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Для Львова цей тиждень якнайкраще підходить для того, щоб зробити стрижку, відвідати салон краси, побувати у дантиста або зробити косметичну операцію. Ваші фізичні дії та жести, швидше за все, будуть більш вишуканими та елегантними, як у прямому, так і у переносному значенні. Навколо вас розгорнеться бурхлива діяльність, всі навколо стануть натхненними та привабливими. Романи, партнерство та інші спілки набудуть пікантного та збудливого характеру. Це гарний час працювати спільно, оскільки спільні зусилля допоможуть досягти того, що є недосяжним для одинаків.

Діва

Діва
Діва

Розумові процеси Дів цього тижня будуть загальмовані. Ваші плани та ідеї викличуть опір або будуть безцеремонно відкинуті. Цей період несприятливий для участі у зборах чи дискусіях, оскільки їм завадять накопичені протиріччя, поспішні висновки та незадовільний рівень спілкування загалом. Сусіди, брати та сестри можуть перетворитися на тимчасових супротивників. Погана погода, це всього один з факторів цього періоду, що ускладнюють будь-які подорожі, навіть поїздки найближчими околицями. У будь-яких ситуаціях будьте обережні. Пам'ятайте, що цей період порівняно короткий і що найзручніше пережити його, тримаючись осторонь від джерел небезпеки.

Терези

Терези
Терези

Можна швидко впоратися з дрібницями і водночас відволіктися від реальних проблем. Якщо ви прагнете до досконалості, цей період майже повністю паралізує всі ваші дії. Якщо вас не долають подібні прагнення, то посипляться градом настанови тих, хто дотримується інших переконань. Зростає можливість стати жертвою ілюзій того чи іншого роду. Уникайте тих, хто радить вам зосередити увагу на картині загалом, і не звертати уваги на деталі того, що відбувається.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

У цей період дипломатія та спільні підприємства Скорпіонів дають позитивні результати. Цей тиждень не варто проводити на самоті. У роботі або в грі буде потрібний партнер або, принаймні, стимулююча та підтримуюча присутність інших людей. Не втрачайте нагоди виявити творчі чи артистичні нахили. Взаємини з представниками протилежної статі будуть виключно успішними, а якщо досі вони йшли не гладко, настав час успішно створити приємнішу атмосферу. Життя може стати романтичним як у прямому, так і в інших сенсах цього слова. Ви вийдете переможцем із найризикованіших авантюр.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Одержимість, власницькі почуття та заздрість знайдуть родючий ґрунт у ситуаціях, з якими Стрільці зіткнуться цього тижня. Запекла конкуренція та закулісні махінації чатують на вас. Те, що зазвичай не мало особливого значення, може спричинити запеклу боротьбу. Партнерство та спілки, у тому числі романтичні, а також спільні підприємства страждатимуть від нестачі довіри. Найневинніші жести або епізоди здатні викликати нищівні спогади про минулі невдачі, які не мають жодного зв'язку зі сьогоденням. Намагайтеся уникати подібних ситуацій у міру їхнього виникнення. Тримайтеся цього тижня в тіні.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Скористайтеся на цьому тижні своїми інтуїтивними здібностями, поглибіть духовну свідомість, досліджуйте сни та окультні явища і якнайбільше працюйте фізично, намагаючись не привертати до цього сторонньої уваги. Способи та засоби успішного здійснення деяких завдань чи досягнень можуть здаватися нестандартними, і це характерно для нинішньої астрологічної ситуації. Але результат таких дій порадує всіх. До найуспішніших занять у цей період можна віднести живопис та розваги, фотографію, роботу, пов'язану з благодійними установами, океанськими круїзами.

Водолій

Водолій
Водолій

Для Водоліїв цього тижня, ймовірна можливість, знайти в очах оточуючих ефектний, загадковий вигляд. Можливо, вас зацікавлять чи приваблять прекрасні люди або предмети. Не варто стримувати свою уяву. Коли астрологічна ситуація складається для володарів вашого зодіакального знака таким чином, як цього тижня, дайте волю своєму натхненню і будь-якою нагодою, щоб надихнути оточуючих. Нехай романтичні зустрічі або світська атмосфера допоможуть вам оцінити нюанси людських взаємин і перейнятися ними.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Інтенсивна енергія за нинішніх обставин представляє шанс Рибам домогтися більш впливового становища. Наприклад, ваші зусилля можуть призвести до зростання фізичної сили, контролю над своїми вчинками та розвитку винахідливості. Коли розстановка небесних сил складається подібним чином до вашого зодіакального знака, ви зосередитеся на фізичних зусиллях. Можливий успіх у дослідженнях та розслідуваннях, реконструкції, переробці, аналізі фінансового стану та інвестицій.

Нагадаємо про знаки Зодіаку, яким протипоказано працювати на одному місці: стати "офісним планктоном", подібно до загибелі.

Також стало відомо, що не побояться курортного роману та згодні на експерименти: топ жінок за знаком Зодіаку, які навіть надто розкуті.