Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" ухвалила остаточне рішення щодо тарифів на блакитне паливо для населення. Чи зміняться платіжки українців, йдеться у повідомленні пресслужби компанії у соцмережі facebook.

У "Нафтогазі" заявили, що продовжують дію тарифного плану "Фіксований" ще на рік, тобто споживачі платитимуть за блакитне паливо, як і раніше – 7,96 гривні за кубометр. У компанії зазначили, що таке рішення ухвалили у зв'язку з війною, що триває, і економічною ситуацією в країні.

Газовий лічильник, скріншот: Youtube
Газовий лічильник, скріншот: Youtube

"Ціна на газ для побутових клієнтів залишається незмінною. Це рішення було прийнято з урахуванням військового стану та економічної ситуації в Україні. За всієї складності ситуації ми продовжимо тримати ціну палива для наших громадян на довоєнному рівні", - зазначив голова Групи "Нафтогаз" Олексій Чернишев .

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто зазначити, що "Нафтогаз" постачає газ понад 12,4 мільйона українських домогосподарств і для всіх діє ціна, що відповідає тарифу "Фіксований". Ця ціна продовжить діяти з 1 травня 2023 року по 1 травня 2024 року.

Раніше портал Знай повідомляв, "Не треба одразу дзвонити до облгазу": українцям розповіли, що потрібно зробити, якщо не встигли вчасно подати показники лічильника.

Також наш портал інформував, чи доведеться жити на сухарях та заварці? Як з 1 травня зміниться тарифи на воду та газ.

Крім того, ми писали не 5 і не 7 грн за кіловат: у НКРЕКУ розповіли, як зміняться тарифи на електроенергію.