У Черкасах сталася масова бійка в одному із ресторанів. Чоловіки вирішили з'ясувати стосунки на кулаках у день жалоби, коли всі українці горюють за загиблими в Умані.

Інцидент трапився 29 квітня, у суботу. Жорстоке відео розмістило багато джерел, а сам факт бійки підтвердила виконувач обов'язків прес-секретаря поліції області Наталія Ткачук. У мережі також писали, що окрім кулаків там ще була стрілянина, але органи спростували цю інформацію.

Бійка в Черкасах, кадр з відео
Бійка в Черкасах, кадр з відео

Група чоловіків влаштувала бійку наступного дня після атаки росіян, тобто коли у містах було оголошено день жалоби. Поліція вже встановлює особи учасників бійки та свідків пригоди, постраждалих немає. Інцидент уже внесли до ЄРДР за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Уродженець Черкас, командир 2-го штурмового батальйону 3 ОШБр Дмитро Кухарчук теж відреагував на подію і дуже обурився через те, що чоловіки дозволяють собі таке неподобство, доки військові ризикують життям на фронті. Крім того, він стверджує, що один із учасників бійки має відношення до ОПЗЖ у Черкасах.

"Це місто завжди було таким, сповненим бидлодвіжів. Долб**би, давайте на фронт, доведіть що ви чоловіки", - написав він.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Мер міста Анатолій Бондаренко вшанував пам'ять загиблих в Умані та заявив, що йому соромно за чоловіків.

Нагадаємо, українських чоловіків можуть заборонити вступати до ВНЗ через мобілізацію.

Раніше ми писали про те, що українці наочно показали, як вони збідніли за час війни.