Путіну вже неодноразово ставили різні діагнози, а ось про його слабкості розповів колишній співробітник КДБ. За його словами, диктатор рф любить зовсім не жінок, а чоловіків, через що йому відмовили в службі у зовнішній розвідці.

Про інтимний зв'язок путіна з музикантом Сергієм Ролдугіним розповів ексспівробітник КДБ Сергій Жирнов "24 каналу". Диктатор прикривався шлюбом, щоб підтримувати репутацію одруженого та вірного чоловіка.

"Коли Ролдугін пішов служити в армію, Путін приїжджав на своєму запорожці в частину, Ролдугін перелазив через стіну казарми, вони сідали в авто, ганяли Ленінградом, співали пісні. Там була прекрасна романтика", - розповів Жирнов.

Путін із колишньою дружиною, фото з відкритих джерел
Путін із колишньою дружиною, фото з відкритих джерел

Путін повертався до Ленінграда з Москви, де навчався, але не спілкувався з вагітною дружиною Людмилою. Цей час він проводив із музикантом. Це і стало причиною того, що його не взяли до розвідки. Люди зрозуміли, що він у стосунках із Ролдугіним, а диктатору це не сподобалося. Через це, під час бійки путіну зламали руку. Про це дізналися у Москві і йому відмовили.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці
Показати ще

"Це один з варіантів, там ще достатньо. Наприклад, з Дмітрієм Мєдвєдєвим, якого Путін завербував, коли той був молоденьким викладачем. Чим вони там займалися – ми не знаємо. Але чомусь саме цьому Мєдвєдєву Путін довірив гріти собі трон з 2008 по 2012 рік", - поділився колишній співробітник КДБ.

Жирнов також пояснив, що відносини з Кабаєвою для путіна - це гаманець та прикриття. На спортсменку записано його велике майно. Більш того, за словами Сергія, диктатор має слабкість до маленьких хлопчиків.

"За законодавством це підпадає під ознаки педофілії. Коли він поцілував пупок хлопчику Микиті в Кремлі - виникла Кабаєва", - заявив він.

перше знамените спільне фото Кабаєвої з Путіним (2001 рік)
перше знамените спільне фото Кабаєвої з Путіним (2001 рік)

Нагадаємо, переможець "Битви екстрасенсів" розповів про дату розпаду Росії - терпіти залишилося недовго: "Правда хвилею впаде"