"Новий жест доброї волі...": відомий таролог передбачив долю Криму та місцевих зрадників

Відома українська екстрасенс і таролог Людмила Хомутовська, яка нещодавно визначила, що Україна отримає "суперзброю", розповіла, як розвиватимуться події в окупованому Криму.

Також енергетичний практик розповіла, чи варто очікувати від окупантів чергового "жесту доброї волі". Ще Людмила Хомутовська визначила, як російські загарбники чинитимуть опір українському контрнаступу на півдні.

Вибух у Севастополі, фото: Telegram
Вибух у Севастополі, фото: Telegram

Діма Коляденко зізнався у почуттях переможниці "Битви екстрасенсів: "Яно, доля звела нас..."

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Відомий шоумен Діма Коляденко, як і всі українці, дуже болісно сприймав повномасштабну війну, яку розгорнула Росія на території суверенної України.

Кожен переживає біль за своїм, а колишній Ірини Білик вирішив виплеснути все, що накипіло у пісні-сповіді під назвою "Жити".

Діма Коляденко, кадр із кліпу на пісню "Заплакана весна"
Діма Коляденко, кадр із кліпу на пісню "Заплакана весна"

Колишній агент КДБ розповів про інтимні зв'язки путіна з чоловіками: ким були коханці диктатора

Путіну вже неодноразово ставили різні діагнози, а ось про його слабкості розповів колишній співробітник КДБ. За його словами, диктатор Росії любить зовсім не жінок, а чоловіків, через що йому відмовили в службі у зовнішній розвідці.

Про інтимний зв'язок путіна з музикантом Сергієм Ролдугіним розповів екс-співробітник КДБ Сергій Жирнов "24 каналу". Диктатор прикривався шлюбом, щоб підтримувати репутацію одруженого та вірного чоловіка.

Дивацтва у зовнішності путіна, скріншот: YouTube
Дивацтва у зовнішності путіна, скріншот: YouTube

На Рівненщині водій маршрутки довів до сліз воїна ЗСУ

Незважаючи на те, що в Україні другий рік триває війна, і велика кількість військових, жертвуючи власним життям, щодня захищають нас від окупантів, не всі розуміють цінність їхнього вчинку.

На Рівненщині, військовий повертався додому після поранення, зайшов у маршрутку і попросив водія пройти в салон і пізніше передати за проїзд, але водій не тільки не дозволив пройти далі, але й вимовив образливі слова у бік військового.

українські військові ЗСУ
українські військові ЗСУ

Порядок денний для безробітних: як в Україні отримують дані про військовозобов'язаних

Незважаючи на тяжку економічну ситуацію в країні, рівень безробіття в Україні знижується. Причиною зниження безробіття є те, що в Україні продовжується мобілізація.

Багато безробітних в Україні після початку повномасштабного вторгнення знайшли роботу у Збройних силах, що сприяло зменшенню кількості зареєстрованих безробітних. Однак багато українців побоюються звертатися до Центру зайнятості через те, що можуть отримати повістку.

Повістка. Фото: скрін youtube
Повістка. Фото: скрін youtube