Дуже часто хірурги стикаються з тим, що українці не одразу звертаються до медзакладу за допомогою... із чого випливають занедбані хвороби.

Пацієнти терплять біль і лікуються в домашніх умовах виключно на порадах, які вдалося прочитати в інтернеті.

Лікарі в Україні, фото dengi
Лікарі в Україні, фото dengi

На жаль, таке небажання звернутися до лікаря може призвести до надзвичайно небезпечних наслідків. Наразі директор онкологічного центру Костянтин Яринич із Кропивницького повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook про те, який пацієнт звернувся до них за медичною допомогою. І зробив це із серйозною метою – лікування можна зробити без страшних наслідків, якщо вчасно звернутися до лікарів.

На столі онкогінекологів молода жінка, яка прийшла вже колись "проблема" стала настільки явною, що заважала повсякденним життєвим справам.

Популярні новини зараз
У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Це не простий випадок, оскільки у пацієнтки одразу кілька важких діагнозів – ожиріння ІІ ступеня, цукровий діабет 2 типу, гіпертонічна хвороба, серцева недостатність 1, ішемічна хвороба серця.

Українські лікарі, фото: Facebook
Українські лікарі, фото: Facebook

Тому хірурги були змушені провести складне оперативне втручання в обсязі лапаратомії, пангістеректомії та резекції великого сальника. Фотографія, опублікована Костянтином, каже за себе.

10-кілограмова пухлина заважала жити, але наслідки її присутності нагадуватимуть про себе ще довгий час, оскільки дослідження підтвердило злоякісний процес. Пацієнтка жити буде, але лікування має бути тривалим.

Нагадаємо, дівчина сходила на концерт, впала в кому і втратила всі кінцівки: "Що відбувається..."

Як повідомляв "Знай.ua", жінка з двома матками народила трійню і здивувала вчених: всього 1 кг і на 29 тижні.

Знай.ua писав, блогерка за рік "накурила" собі смертельну хворобу за допомогою електронної сигарети: "Ніби обпекли хімікатами"