На тижні з 8 по 14 травня багатьом буде досить складно знаходити спільну мову з людьми. Наступний тиждень дасть змогу трохи видихнути, тож з'являться ресурси для нових справ.

З 8 по 14 травня ми можемо досить комфортно та обдумано завершити старі справи, закрити явно невдалі починання, долікувати хвороби та психотравми, очистити від сміття голову, гаджети чи свій будинок. Все, що пов'язане із закінченням процесів, проходитиме гладко.

Овен

Овен
Овен

На початку тижня ініціатива та активність можуть виявитися несвоєчасними, у ці дні нічого серйозного краще не планувати. Якщо вам запропонують понаднормову роботу, не відмовляйтеся, але перед згодою реально оцініть свої можливості, це не буде зайвим. У четвер може надійти важлива інформація. Слідкуйте за розвитком ситуації на роботі ретельніше, не виключено, що вас можуть підставити, тому будьте уважні при поводженні з документами та паперами. У п'ятницю та суботу не відмовляйтеся від вечірок.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Намагайтеся не прогаяти цього тижня вдалий випадок, адже завдяки старим зв'язкам у вас з'явиться реальний шанс реалізувати свої плани. Понеділок виявиться непоганий для розмов з начальством, ви зможете серйозно обговорити всі ваші ідеї та пропозиції. У вівторок слід бути обережнішим під час зустрічей та переговорів, остерігайтеся дрібних хитрощів. Ваша дотепність та красномовство, а також здатність легко і зрозуміло висловлювати свої думки, дозволять вам у четвер підкорити всіх своїм талантом оповідача. У суботу та неділю постарайтеся уникати фізичних зусиль, ваші м'язи можуть вас підвести.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

На цьому тижні не варто робити будь-яких героїчних вчинків, їх просто не оцінять. Краще займіться дрібними проблемами, що накопичилися. Перша половина тижня може обрушити на вас потік зустрічей, дзвінків та паперової роботи, можливі також клопоти, пов'язані з організаційними заходами. У зв'язку з цим деякі представники вашого знаку Зодіаку можуть настільки стомитися, що їм доведеться терміново йти у відпустку, щоб відпочити від цієї суєти. У п'ятницю постарайтеся не створювати плутанину у майнових справах.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Цілком ймовірно, що на цьому тижні ви відкриєте для себе нові сфери діяльності, що спричинить знайомство з людьми, які стануть для вас і партнерами, і друзями. Подібні зміни принесуть вам радість, оскільки розмірене життя почало вам потроху набридати. Не ігноруйте думку оточення, адже саме вона дозволить вам зробити цінні висновки, необхідні для реалізації ваших ідей. Початок тижня буде повним ідей та творчості, але слід відмовитися від консервативності та звільнитися від непотрібних речей. П'ятниця – чудовий день для проведення вечірки.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Дуже вдалий тиждень, постарайтеся максимально його використати. Не відмовляйтеся від поїздок, вони виявляться дуже результативними. Захоплюватися містикою та розгадуванням чужих секретів зараз не варто, це може призвести до пліток та інтриг навколо вас. У середу постарайтеся не метушитися через дрібниці, інакше в серйозній справі може проскочити прикра помилка. Четвер дасть вам можливість зруйнувати старе та звільнить місце для створення нового, у цей день добре закладатиме основу для великих справ. У неділю вам знадобиться поблажливість та відмова від іронічних коментарів, щоб мати з оточуючими нормальне спілкування.

Діва

Діва
Діва

Незалежно від того, позаду вашої відпустки або ще попереду, але зараз для вас настає період напруженої роботи. Вам доведеться мобілізувати всі свої сили та можливості для рішучого ривка. Не зупиняйтеся і не звертайте уваги на дрібні невдачі, вони не зможуть вплинути на ваш успіх. Навколишні зараз будуть дуже прихильно ставитися до будь-яких ваших починань, проте вам варто бути більш вибірковими у спілкуванні. У вихідні дні дозвольте собі добре розслабитися і відпочити, ви це заслужили.

Терези

Терези
Терези

Зараз саме час взяти відпустку та вирушити у захоплюючу подорож. Якщо ситуація не дозволяє вибратися надовго, то обов'язково вибирайтеся за місто хоча б у вихідні. Не поспішайте події, інакше цього тижня ви не зможете об'єктивно розрахувати свої сили. Знайдіть час для вирішення старих проблем, у цьому ви можете розраховувати на допомогу друзів та близьких. У четвер можлива цікава ділова зустріч, яка внесе у ваше життя значні зміни. На п'ятницю не плануйте нічого важливого, швидше за все начальство чіплятиметься до вас по дрібницях. Зате вихідні видадуться вам абсолютно спокійними, ви встигнете в ці дні зробити більше, ніж припускали.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Будьте готові виявити цього тижня рідкісну витримку та такт у розмовах з начальством, під час ділових нарад та при зустрічах з колегами по роботі. Якщо зумієте зробити це, то на вас чекатиме успіх: надійдуть вигідні перспективні пропозиції, з'являться впливові знайомі. У четвер можуть виникнути ваші старі знайомі з дуже цікавою пропозицією, яка гарантує і моральне задоволення, і гроші. У суботу викиньте з голови побутові проблеми та дозвольте собі повноцінний відпочинок.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Вам доведеться неабияк попрацювати протягом усього тижня, але справи все одно будуть просуватися повільно. Зате вірно, що додасть вам упевненість у власних силах. У середу вам слід звернути увагу на деякі свої недоліки і, по можливості, виправити їх, так ви зможете уникнути багатьох неприємностей. Четвер – сприятливий день для поїздок та відряджень. У п'ятницю постарайтеся знайти спільні інтереси з близькими людьми та організуйте спільний відпочинок у вихідні.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Цього тижня в ситуації, що склалася, позиція сили працювати не буде, а лише спровокує невдоволення чи конфліктну ситуацію, так що додайте більше дипломатичності та гнучкості до прийняття рішень. Прислухайтеся до голосу власної інтуїції, і ви отримаєте партнерів справжніх однодумців. Не ігноруйте дрібниці, і тоді вони відкриють вам багато корисного і цікавого. Ближче до кінця тижня вас може потягнути до філософських вчень. Імовірні хороші звістки з-за кордону.

Водолій

Водолій
Водолій

Виявляючи цього тижня такі якості, як поблажливість і терпіння, ви тільки виграєте, даючи можливість кар'єрним прагненням виявитися у вигляді перших позитивних результатів. Хоча тиждень більше сприяє відпочинку, проте в цей час можна зайнятися і улюбленою справою. У вівторок ваша передбачливість дозволить розширити обрії можливостей. У п'ятницю обов'язково прийміть дружню пораду, вона виявиться дуже своєчасною. У суботу постарайтеся спокійно вислухати претензії з боку близьких людей і знайти оптимальний вихід із ситуації.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Помилки роблять все, але мудрість життя полягає в тому, щоб не повторювати їх і не ходити замкненим колом, а витягувати з життєвих труднощів позитивний досвід. У цьому полягає для вас основне завдання цього тижня. Відкрийте в собі азарт і захопленість, якщо щось не вийшло з першого разу, спробуйте ще раз, але підіть іншим шляхом, запитайте поради. Ваш мудрий порадник і вчитель знаходиться десь поряд з вами.

Нагадаємо про гороскоп на травень 2023 для всіх знаків Зодіаку: стосунки псу під хвіст у Риб, підвищення у Терезів та випробування для Овнів.