Шокуюча правда про те, що знамените газування робить із вашим сексуальним життям, викликає тривогу.

Цю новину розмістили на порталі Daily Star.

Щодня у світі продається 1,8 мільярда пляшок Coca-Cola, але вживання безалкогольних напоїв може вплинути на ваше здоров'я у різний спосіб.

Coca-Cola, скріншот: Youtube
Coca-Cola, скріншот: Youtube

Coca-Cola була створена в 1892 американським фармацевтом Джоном Пембертоном в спробі відучити себе від морфію. Незважаючи на те, що в той час його продавали в аптеках як чудовий стимулятор статевих органів, дослідження показують, що вживання кока-коли насправді має протилежний ефект.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Всі ми знаємо, що пити безалкогольний напій не зовсім добре для нас, але чи знаєте ви, що лише одна банка обсягом 330 мл містить стільки цукру, що через 10 хвилин вас може знудити? У червоній банці міститься 35 г цукру, що еквівалентно семи чайним ложкам, що вже перевищує денну дозу, що рекомендується, в 30 г.

Coca-Cola, фото: Pixabay
Coca-Cola, фото: Pixabay

Але оскільки кока-кола містить фосфорну кислоту, яка зменшує солодкий смак, вона позбавляє ваше тіло необхідності "рвати".

Надмірна пристрасть до солодкого вже давно пов'язують із ожирінням та діабетом, але оскільки цукор шкідливий для серця, це також погана новина для чоловічого статевого органу. Споживання занадто великої кількості цукру може призвести до проблем із чоловічою гідністю, таким як еректильна дисфункція (ЕД) або імпотенція.

Насправді дослідження, проведене дослідниками з Копенгагенської університетської лікарні в Данії, показало, що у чоловіків, які випивали один літр кіл на день, кількість сперматозоїдів була на 30% нижчою, ніж у чоловіків, які не балувалися солодкими напоями.

Проблеми з концентрацією та якістю ваших "головастиків" - погана новина, тому що це збільшує ризик безпліддя.

Чоловік та жінка
Чоловік та жінка

В іншому дослідженні, опублікованому в Central European Journal of Urology, вчені вивчили зв'язок між підсолоджувачами у безалкогольних напоях та проблемами, пов'язаними з їх вживанням.

Вони виявили проблему з інгредієнтом кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози, який використовується в Coca-Cola, Pepsi, Dr. Pepper, Mountain Dew та Sprite, оскільки він збільшує ризик ЕД через те, що підвищує рівень холестерину та пошкоджує артерії у статевому органі.

Хоча це може бути ніяково, ви не повинні ігнорувати проблеми з ерекцією, тому що зазвичай вони пов'язані з серйознішими проблемами зі здоров'ям.

Coca-Cola
Coca-Cola

Нагадаємо, в яких супермаркетах Pepsi та Coca-Cola обійдуться українцям найдешевше і найдорожче: актуальні ціни.

Раніше ми повідомляли, чи корисна Coca-Cola для організму - лікарка розкрила все про газировку: "Як і інші кислі продукти".