Вагітну пасажирку, від якої, ймовірно, пахло алкоголем, було заарештовано після того, як вона нібито побила стюардесу.

К'ю Марію Скотт, 29-річну дівчину з Філадельфії, яка також перебуває на шостому місяці вагітності, зняла на відео, коли 30 квітня напала на співробітницю Spirit Airlines Жасмін Роден біля виходу на посадку в міжнародному аеропорту Хартсфілд-Джексон Атланта в Джорджії. Передбачуваний напад стався після того, як співробітниця, як повідомляється, сказала їй, що її не пустять на борт через її агресивну поведінку.

У шокуючих кадрах Скотт, здається, бореться з Роденом у регбі і залізла на співробітницю, як пума, перш ніж інші пасажири втрутилися, щоб припинити бійку.

Бійка в аеропорту, кадр з відео
Бійка в аеропорту, кадр з відео

У показаннях свідків, даних Роденом поліцейському управлінню Атланти, йдеться, що сварка почалася, коли потенційна пасажирка сердито запитала про статус її рейсу. Потім Скотт нібито почала загрожувати одному із співробітників біля воріт, який потім викликав поліцію.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Роден заявила, що пасажирка заявила іншим пасажирам, що вона поб'є її, якщо не сяде в літак, - йдеться в повідомленні, згідно з New York Post. - У той момент пані Роден пояснила, що збирається відмовити їй у посадці на цей рейс. за її заяв та дій біля виходу на посадку".

Коли дівчина зачинила ворота, Скотт почала розмахувати руками і бити міс Роден ліворуч. Роден сказала, що за цим було висмикування волосся, перш ніж Скотт накинулася на співробітницю з планами подальшого її побиття. Пізніше вона сказала поліції, що відчула запах алкоголю від Скотт.

Коли Скотт оточують офіцери, на кадрах із натільної камери чути її крик: "Я вагітна, я вагітна!"

Скотт було заарештовано та відправлено до в'язниці округу Клейтон під заставу у розмірі 1500 доларів.

Нагадаємо, що дорослі мужики влаштували бійку через ім'я, в якій перемогла 5-річна дитина: "Я воюю з кожним".