Триває повномасштабна війна в Україні, яка накладає деякі обмеження на громадян — зокрема, по областях встановлено комендантську годину.

У цей час не можна пересуватися вулицею без поважної причини. Але варто також згадати і те, що воєнні дії можуть безпосередньо впливати навіть на місцевості...

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Території, які раніше були зовсім вільними, зараз можуть бути або окупованими, або замінованими, створюючи безпосередню небезпеку для життя. Через це, наприклад, рибалки не можуть насолодитися улюбленим проведенням часу. А надто вночі.

Такий вид відпочинку підходить абсолютно не кожному, що все ж таки не може перекреслити всі ті переваги, які несе в собі нічна рибалка. Наприклад, вночі більш сприятливі умови для риболовлі, оскільки риба активніша і клює частіше.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Риболовля / скріншот з відео
Риболовля / скріншот з відео

Крім того, вночі можна уникнути спеки, яка влітку може спричинити неприємні відчуття. Однак тепер ближче до суті, чи можна виїхати на природу з ночівлею. І відповіді на це, на жаль багатьох, немає. Бо треба знаходитися вдома, якщо немає спеціальної перепустки, а намет "житлом" дуже складно назвати.

Порушення цієї заборони може призвести до штрафу, громадських робіт чи навіть адміністративного арешту (до 15 діб).

Крім цього, потрібно знати про ще деякі заборони, які діють і вдень — користуватися можна виключно вудкою, гачком №10 та видною блешнею; на вудці не може бути перевищення гачків у кількості понад п'ять (у загальнодоступних місцях), більше десяти (на платних водоймах); вага риби, яку ви можете виловити, не повинна перевищувати три кілограми (на добу).

Нагадаємо, мрія рибалки: українець перетворив ЗАЗ-968М на амфібію, моторні човни блякнуть на його тлі.

Як повідомляв "Знай.uа", і на рибалку, і на город, і навіть дівчат покатати можна: українець створив унікальний трактор-амфібію

Знай.ua писав, в Ужгороді війна вже закінчилася? Відпочиваючі гасять під російський реп у нічному закладі