Є люди, які вміють зберігати будь-яку інформацію, якою діляться з ними друзі чи просто близькі люди. Однак є й такі персонажі, у яких мова просто не може утриматися в роті, якщо вони знають щось "дуже таке важливе".

На підсвідомому рівні невідома сила змушує їх "виговоритися", та й нічого, якщо вилетить один інший секретик. Астроексперти десятиліттями спостерігали за представниками різних сузір'їв і зрозуміли, що є лише три головні пліткарі за знаком Зодіаку - це Близнюки, Скорпіони та Стрільці.

Про це розповів відомий український астролог, який ділиться своїми прогнозами у мережі YouTube.

Близнюки, арт, скріншот: YouTube
Близнюки, арт, скріншот: YouTube

Сузір'я Близнюків

Цим знаком керує планета спілкування Меркурій. Близнюки люблять комунікувати і заразом ділитися секретами. Іноді чужі таємниці вислизають із їхнього рота до того, як мозок встиг це усвідомити.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нерідко прикрашає правду, щоб розповісти цікаву історію та сподобатися оточенню.

Сузір'я Скорпіона, скріншот: YouTube
Сузір'я Скорпіона, скріншот: YouTube

Сузір'я Скорпіона

Таємничий водяний знак потай любить розпалювати драму. Скорпіон може запускати плітки, але вдавати, що не має до цього жодного відношення. Щоб вивідати таємницю, здатний маніпулювати людиною. Найкраще бути на стороні цього знака, інакше він викладе всі ваші карти на стіл.

Стрілець, скріншот: YouTube
Стрілець, скріншот: YouTube

Сузір'я Стрільця

Часто чужі секрети вражають їх настільки, що вони не можуть тримати це в собі. Цей знак із тих, хто підготує другу сюрприз на день народження, а перед цим поцікавиться, чи той хоче дізнатися, що саме планується.

Балакучість Стрільця також зобов'язані їх чесному характеру, тому зазвичай він ділитися чужими таємницями без злого наміру.

Нагадаємо, ці знаки зодіаку ніколи не зрадять коханим: вірність на все життя.

Раніше повідомлялося, хочеш міцних та добрих стосунків? Астрологи назвали ідеальні пари за знаком Зодіаку, перевір свою сумісність.

Також, обирайте гірку правду, інакше – скандал: знаки Зодіаку, яким заборонено брехати у травні.