Третій тиждень травня буде цікавим кількома важливими астрологічними подіями.

Юпітер, планета великого щастя, 16 травня здійснить інгресію на знак Тельця, а 18 травня стане в квадратуру з Плутоном. Молодий місяць у Тельці 19 травня — сприятливий час для проведення різних ритуалів для покращення фінансової сфери. Для вільних від стосунків людей з'явиться гарна можливість розпочати нові перспективні знайомства, які невдовзі перейдуть у серйозні стосунки.

Овен

Овен
Овен

Виникає ймовірність спонтанної поїздки, раптового рішення, несподіваних контактів чи повідомлень. Крім того, посилюються зв'язки із сусідами, братами та сестрами. Сусіди чи родичі пропонують транспортні засоби. Ви можете здійснити поїздку з ними або вирушити в дорогу за їх дорученням. У вашому розкладі можуть значитись угоди, що включають купівлю або продаж житла, домашніх речей, сімейної власності. Розмови чи зустрічі торкаються питань дієти чи здоров'я, виховання дітей та минулого.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Для Тельців цього тижня зростає можливість ситуацій, що ведуть до романтичних захоплень, світських контактів, укладання партнерських та інших спілок, покращення зовнішнього вигляду. Вам надається шанс вміло скористатися своїми дипломатичними навичками або особистою чарівністю. Можливості включають придбання предметів розкоші та мистецтва, ювелірних виробів, прикрас, набуття гармонії. Вам можуть надіслати квіти або цукерки або ж ви самі скористаєтеся нагодою, щоб надіслати такі подарунки дорогій вам людині.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

На перший план у Близнюків виступлять неупереджена інформація та ідеї. Ідеї ​​та інформація, які ви використовуєте, та діяльність, у якій ви братимете участь, спричинять швидкий прогрес. Вам допоможуть у цьому емоційна стриманість та відсутність егоїстичних устремлінь. Імовірний вільний обмін думками на зборах та в дискусіях. Технічні проєкти успішно здійснюватимуться, поїздки проходитимуть без пригод. Цей час сприятливий для виконання доручень та листування, збору інформації та допомоги сусідам.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Нинішні обставини надають можливість втілити у реальність романтичні, артистичні чи музичні прагнення, але це лише шанс, твердих гарантій немає. Щоб скористатися перевагою та рішуче рушити до наміченої мети, вам знадобляться певні зусилля. На цьому тижні оточуючі пропонують вам різні види діяльності, кожен з яких може виявитися успішним. Що б не трапилося, вам не слід упускати момент. Слідкуйте за можливостями, які призведуть до успіху у спільних підприємствах, дипломатичних чи юридичних питаннях. Цей період дає переваги у спорті, фізичній підготовці та робочих проєктах.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Ви можете стати об'єктом серйозних розбіжностей, конфліктів і плутанини. Виклад своїх поглядів оточуючим може суттєво ускладнитись, оскільки всі або захоплені своїми проблемами, або настільки утвердилися у своїх думках, що приділяють мало уваги вашим словам або не довіряють їм. Серйозні конфлікти виникають між представниками поколінь. Не варто брати участь у справах, пов'язаних із випуском інформаційних бюлетенів, фінансами, що належать організації, чи координацією групової діяльності. Уникайте подорожей повітрям.

Діва

Діва
Діва

Обставини цього тижня, напевно, дадуть вам можливість розширити діапазон свого особистого впливу, дослідити нові можливості чи причини для вияву волі і дадуть вам шанс пишатися собою. Характер цього періоду такий, що ви не чекатимете, поки з'явиться зручна можливість, хоча ймовірний і такий варіант. Якщо необхідного шансу не виникне, не пошкодуйте сил і часу, щоб створити його. Зрештою, ваші зусилля приведуть до успіху. Без вагань встановлюйте власні пріоритети та захищайте свої переконання та принципи.

Терези

Терези
Терези

У Терезів з'явиться шанс або продемонструвати, або знайти якийсь унікальний талант або знання. У цей же період слід очікувати можливості набути або застосувати технічний досвід та соціологічні навички, здійснити несподівану подорож у незвичайне місце, взяти участь у фінансових справах. Успіх, який супроводжує вас у цей період, є результатом нетрадиційних поглядів та підходів, а також того, що ваші дії не будуть узгоджені з діями оточуючих.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Протягом цього тижня Скорпіонам надається чудова можливість досягти успіху, якщо ви прагнете встановити надійні, тривалі взаємини. У цей період романтичні захоплення та дружба засновані на взаємній злагоді та відповідальності поряд із коханням та прихильністю. Навколишніх приваблюють ваші зрілість та переваги. Зусилля, пов'язані з формальними угодами, дипломатією, контрактами та іншими юридичними питаннями, напевно, принесуть тривалі та задовільні результати. Якщо ви прагнете здобути владу, оточуючі прихильно поставляться до вашого бажання отримати підвищення.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Позитивні можливості у соціальній сфері можливі цього тижня для Стрільців. Якщо вони не виникнуть самі собою, візьміть ініціативу у свої руки та створіть їх. Участь у світському житті може виявитися корисною, особливо якщо це пов'язано з релігійними та політичними інтересами, прагненнями у сфері культури, вищою освітою, далекими подорожами, вашим батьком та представниками інших народів та рас. Можливий успіх у видавничому бізнесі, рекламі, радіомовленні. Ви можете стати членом театральної трупи, вступити на кулінарні курси або клуб мандрівників. Вам може посміхнутися успіх у лотереях, на бігах та в інших спортивних змаганнях.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

У багатьох Козерогів цього тижня виникає бажання спілкуватися з партнерами, союзниками та колегами по спільних підприємствах. Якщо сторонні перешкоди не занапастять сприятливий потенціал цього періоду, успішними виявляться зв'язки з громадськістю, суперечки, переговори, консультації та вирішення юридичних питань. Ви зумієте вчасно і доречно сказати потрібні слова. Це чудовий час для листування; повідомлення, отримані вами, напевно будуть містити чимало жартів та гарних звісток. На перший план у вашому розкладі виступатимуть сердечні справи, успішна громадська діяльність, уроки живопису чи музики.

Водолій

Водолій
Водолій

Схильність до офіційності у манерах і навіть у одязі стане звичайним явищем. Світське спілкування стане стомлюючим, а якщо ви не з тих, хто веде бурхливе світське життя, обставини цього періоду змусять вас повністю забути про нього. Вас потягне до тих, хто старший і досвідченіший за вас. Артистичні прагнення стануть більш цілеспрямованими та організованими, хоча оригінальність та уява постраждають через схильність дотримуватися традицій, а також застосовувати методи та предмети, з якими ви добре знайомі. Цей період несприятливий для процедур, пов'язаних із зовнішністю, для косметичних операцій та проєктів з декорування.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Рибам може здатися, що всі довкола втратили почуття гумору. Події, які обіцяють бути приємними, не виправдовують очікувань. Прагнення до краси, розкоші, співробітництва та гармонії або увінчається невдачею, або його результат буде вкрай мізерним. Романтичні захоплення ускладняться через гнів, досаду, брак ентузіазму і можливостей або поєднання всіх цих причин. За власним вибором або за обставинами ви працюватимете, і проводитимете час на самоті: ця перспектива не така вже безрадісна, оскільки завдяки їй вам вдасться здійснити деякі плани. Найбільш позитивний спосіб дії в потенційно негативних ситуаціях – переключатися на щось інше.

Нагадаємо про гороскоп на травень 2023 для всіх знаків Зодіаку: стосунки псу під хвіст у Риб, підвищення у Терезів та випробування для Овнів.