ПриватБанк повідомив українців про зупинення роботи інтернет-банкінгу. Приват24 перестане працювати у ніч проти 14 травня. Причини та час відновлення роботи сервісів, повідомили у пресслужбі фінустанови на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

У ПриватБанку заявили, що припинення роботи Приват24 пов'язане з проведенням планових регламентних робіт. Здійснювати будь-які операції буде неможливо з 01:00 до 04:00.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

"У ніч на 14 травня ми проводитимемо планові регламентні роботи в Приват24. Тож з 01:00 до 04:00 ми припинимо роботу інтернет-банкінгу", - йдеться у повідомленні.

Приват24, фото: кадр з відео
Приват24, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями В Україні оновили правила для виїзду за кордон Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року
Показати ще

У ПриватБанку порекомендували українцям планувати важливі операції з урахуванням проведення технічних робіт, а по можливості відкласти їх до ранку.

"Але якщо зараз заплановані важливі операції через Приват24, врахуйте інтервал проведення робіт. Радимо спланувати перекази та оплати через Приват24 заздалегідь або відкласти до ранку", - попередили клієнтів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українці можуть отримати величезні виплати в "ПриватБанку" - але радості від цього буде небагато.

Також наш портал інформував, що з доларами почнеться справжній квест: ПриватБанк видає непридатні купюри, які підлягають інкасо.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "ПриватБанк" вивалить 3 мільйони бюджетних грошей на свій YouTube-канал: інші проблеми закінчилися?