Українців активно закликають припинити слухати та підтримувати російських виконавців із очевидних причин, але не всі бачать у цьому сенс. Так, нещодавно в Одесі пролунав черговий скандал.

Компанія дівчат у громадському місці танцювала під пісню російського гурту "Руки вверх", через що до них звернулися перехожі зі скаргою. Їм доступно пояснили, чому не можна популяризувати музику представників ворожої країни.

Одна з найактивніших дівчат не розуміла, що зміниться, якщо вона слухатиме пісні росіян під час війни, яку розв'язав їхній диктатор. Зіткнувшись із масовим хейтом, вона записала публічне вибачення українською мовою.

Дівчина одразу наголосила на тому, що не підтримує російську агресію, а з початку війни залишається в Україні та допомагає ЗСУ, біженцям.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Скандал в Одесі з музикою із "руського міра", скріншот: Telegram "Х.О".
Скандал в Одесі з музикою із "руського міра", скріншот: Telegram "Х.О".

Вона визнала, що під час святкування включала пісню гурту "Руки вверх", а знайшла вона її у добірці "веселої музики" на YouTube. Проте дівчина нібито не знала, що ці виконавці підтримують вторгнення.

"Не знала, що Руки вверх підтримують путіна. Побачила, що хлопці мене знімають і запитала, яке право вони мають. Вони відповіли з агресією і почався конфлікт. Моя фраза була сказана, не подумавши, на емоціях. Хочу вибачитись перед українцями, яких я образила. У ЗМІ всі перекрутили", - пояснила вона.

Як повідомляв Знай.ua, "П*здуй до росії це слухати...": знахабнілі дівчата в Одесі розлютили українців отруйними танцями під "Руки вверх"