Багато хто в житті хоч раз проходили так званий "обряд посвячення" — переважно в університетах.

Де це обов'язковий ритуал для більшості, якщо не для всіх. Хтось вважає, що справжнє посвята — це перша сесія, хтось вигадує дикі завдання. А зараз ми поговоримо про співробітників одеського "Фокстроту", які при прийомі на роботу "присвячують" нових співробітникам за допомогою ударів струму.

Фокстрот \\ фото прес-служба магазину Фокстрот
Фокстрот \\ фото прес-служба магазину Фокстрот

Один із користувачів опублікував аж два відео з двома хлопцями, які сидять за столом і тримаються за оголені проводи блендера перед тим, як їх ударить струмом. На відео докладно видно, як відбувається. Емоції на обличчі змінюються буквально за кілька секунд після "стрибка".

Другий хлопець зовсім сів за стіл тільки після того, як помив руки. Адже вода є ідеальним провідником (через заряджені іони), якщо мова, звичайно ж, йде не про дистильовану воду.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Хоча в коментарях і з'явилися люди, які заявили, що ця ситуація є "фейковою", оскільки, щоб ударити струмом, потрібна не одиниця виміру електричного потенціалу (Вольт), а ампер.

Нагадаємо, скандальна експрикордонниця Плантовська "спливла" у Варшаві: "Хорхе досі служить на митниці"

Як повідомляв "Знай.uа", "не знала, що підтримують путіна": після танців під "Руки вгору" учасниця скандалу в Одесі вибачилася і поклялася в "патріотизмі"

Знай.ua писав, скандальна Софія Стужук довела, що їй начхати на вбивства українців: "Це мій вибір"