Один із великих українських банків, який раніше називався Альфа-Банк, а тепер працює під назвою Sense Bank, у старому стилі підносить своїм клієнтам неприємні новини. Деякі клієнти скаржаться, що навіть після закриття кредиту у них на рахунку виникають незрозумілі суми заборгованості.

Цього разу Сергій із міста Харків заявив, що саме така ситуація у нього і відбулася – у нього на рахунку, після закритого кредиту виявилася сума у ​​5000 гривень, лише у мінусовому балансі.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта Sense Bank на порталі Minfin у розділі для відгуків.

"Sense bank", скріншот: YouTube
"Sense bank", скріншот: YouTube

"Закрив усі і кредити, і карти, і має виявляється. За 3 місяці накапало 5000 грн. І банк не хоче мені пояснити звідки борг", - розповів про свою проблему українець.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Відгук невдоволеного клієнта Sense Bank, скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта Sense Bank, скріншот: Minfin

У свою чергу представники банку спробували відповісти чоловікові: "У особистих повідомленнях я надав вам відповідь щодо вашого кредитного договору. Ви виконали умови спрощення за кредитом. Далі вам нічого вносити не потрібно, та сума, яку ви ще бачите, не є вашим боргом. А сума на яку зробив банк прощення. Як тільки вам надійде довідка про спрощення, кредит закриється і більше ви не бачитимете цю суму.

Відповідь Sense Bank, скріншот: Minfin
Відповідь Sense Bank, скріншот: Minfin

Нагадаємо, "Купка брехливих бандитів...": співробітники Sense bank зацькували українку через 100$, поліція ледь не запізнилася.

Раніше повідомлялося, падіння та злети готівкового долара: експерт спрогнозував зростання валюти.

Також, курс долара похитнеться: експерти дали прогноз на наступний місяць.