Відомий український екстрасенс, практик енергетики та майстер розкладів Таро Роман Шептицький, який нещодавно спрогнозував, коли кремлівський диктатор покине світ живих, поділився свіжим прогнозом з приводу закінчення війни на території України.

Про це стало відомо завдяки новому інтерв'ю Романа одному з українських видань.

Роман Шептицький, скріншот: YouTube
Роман Шептицький, скріншот: YouTube

За словами екстрасенса, цілком імовірно, що протягом 2023 року українські бійці зможуть витіснити окупантів із південних областей та продовжать активно звільняти Крим та Донбас, щоб вийти до кордонів 1991 року. Однак на цьому війна не закінчиться.

"Спокою в Україні не буде до 2027 року. Це не означає, що будуть активні бойові дії, проте за енергіями йде модель Ізраїлю — тихо, тихо, тихо, а потім обстріл. Маючи таку сусідку, як росія, ми не можемо бути впевненими у тому, що нас ніхто не чіпатиме", — прогнозує екстрасенс.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Роман Шептицький. Фото: Youtube
Роман Шептицький. Фото: Youtube

Також Роман Шептицький висловився з приводу питання, яке непокоїть багатьох українців - чи може вже цього року втратити владу вся почет володимира путіна.

могила путіна, скріншот: YouTube
могила путіна, скріншот: YouTube

"Ви ж розумієте, що система, яка будувалася багато років, не може бути скинута за кілька місяців. Це питання не одного року. Але процес деградації та руйнування в росії зараз активний. Більше того, кожен їхній напад на Україну - це черговий крок у прірву", - розповів Роман.

Нагадаємо, "Масована атака, потрапляння, боротьба": екстрасенс Макс Гордєєв розповів, якою буде битва за Крим.

Раніше повідомлялося, "Можна зітхнути з полегшенням": астрологи повідомили про завершення ретроградного Меркурія.

Також, "Не перестануть бомбити": екстрасенс Гордєєв розповів, що буде влітку в Україні.