Колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка жорстко розкритикували українці через його регулярні висловлювання на тему війни. Про це свідчать коментарі користувачів мережі в соцмережі twitter.

Так, Павло Розенко опублікував чергову посаду, в якій прозоро натякнув, що всі, крім нього, нібито забули про ситуацію в Бахмуті на тлі того, що відбувається в Білгородській області рф.

Павло Розенко, скріншот відео
Павло Розенко, скріншот відео

"Тільки мене відверто дратують ці всі "хі-хі" "ха-ха" по білгородщині та повний ігнор ситуації під Бахмутом?", - написав він.

Українці дуже гостро сприйняли безпідставну критику Павла Розенка. Дехто припустив, що колишній віцепрем'єр своїми наративами намагається "оживити" свою політичну кар'єру, а інші порівняли його висловлювання з російською пропагандою.

"Душний х*й, що сидить на сраці ровно. Хтось дуже сильно не палиться, як використовує русяві наративи заради своєї політичної кар'єри. Якщо можеш довести свою думку - доведи. Гі*на на наших воїнів з ніх*я накидати дуже "розумно"", "А де воюєш, солдате? І головне, з ким?", "Методичка раша тудей під'їхала. Пиши вже Артемівськ", "Павлику нудно на теплій посаді головного по Червоному хресту, зайнятися нічим, вирішив нас повчити де плакати де сміятися...", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

"Коментарі. Фото: скрін twitter"
Коментарі. Фото: скрін twitter

Раніше портал Знай повідомляв, екснардеп Сергій Рибалко хвалиться своїм французьким життям: в Україні фігурував у справі про держзраду.

Також наш портал інформував, блогери переодяглися у військових заради крінжових роликів, українці в сказі: "Під Бахмут, щоб мізки прочистити".

Крім того, ми писали, "І ви рагулята потерпіть": Львівська блогерка захистила любителів Лєпса та образила військових.