Основним завданням комісії буде перевірка інформації з сюжету Bihus.Info "Президентський люкс".

В документі, який розміщено на сайті Київміськради, йдеться про створення тимчасової контрольної комісії, для перевірки інформації з журналістських розслідувань та інших відкритих джерел щодо діяльності "Київміськбуду".

Недобуд Київміськбуду. Фото: Youtube
Недобуд Київміськбуду. Фото: Youtube

Наразі документ очікує на підпис мера Київа Віталія Кличка. Проєкт рішення про створення комісії подали депутати Київміськради 23 травня, долучивши до нього скріншоти з сайту Bihus.Info.

Нагадаємо, журналісти з'ясували, що виведену землю компанії "Київміськбуд" у Козині, на якій раніше була база відпочинку, забудували котеджами родичі та оточення президента холдингу Ігоря Кушніра. Це майже 2 гектари, які раніше перебували в комунальній власності. Зараз на території звели ряд будинків, власниками яких значиться близьке оточення Ігоря Кушніра.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Маєтки в Конча-Заспі. Фото: youtube
Маєтки в Конча-Заспі. Фото: youtube

Мільярди гривень на підрядні роботи компанія "Київміськбуд", що на 80% належить територіальній громаді Києва, виплачувала фірмам, наближеним до директора холдингу.

Нагадаємо, ми писали, що маєтки в Конча-Заспі "зростають" для родичів та наближених до директора "Київміськбуду" Ігоря Кушніра.

Як повідомляв "Знай.ua" "Київміськбуд" відновлює роботи на чотирьох будівельних майданчиках.

Також "Знай.ua" інформував, українці налетіли на "Київміськбуд", який зупинив будівництво, і хоче грошей: "5 років і нічого".