Шаманка передбачила ганебну втечу оккупантів: "Не так, як у Херсоні..."

Відома в Україні шаманка, яка любить, щоб її називали Сейрашом, вирішила трохи просвітити простих людей. Так, Сейраш визначила, що той самий "контрнаступ", на який так чекали мільйони українців, вже насправді відбувається.

Декілька днів тому Сейраш розповіла, що військові дії в Україні відбуватимуться ще й у 2024 році, проте про конкретику шаманка заговорила лише цього разу.

Фахівець в інтерв'ю YouTube-каналу "ТОР" заявила, що наступні місяці будуть активними щодо бойових дій.

Від росіян варто чекати на нові "жести доброї волі".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

ЗСУ. Фото Генштабу
ЗСУ. Фото Генштабу

Українка пояснила, чому "жіночі" купе не виправлять ситуацію: "Для вирішення проблеми..."

У вівторок, 23 травня 2023 року, керівник з комунікацій та маркетингу пасажирського спрямування "Укрзалізниці" Олександр Шевченко заявив про нововведення - про появу так званих "жіночих" купе.

Повідомляється, що пріоритет у цьому питанні буде надано маршрутам далекого сполучення. Хоча там і кажуть, що "жіноче купе" це лише один із кроків. Щодо бурхливого обговорення про те, що жінки бояться їздити з чоловіками, висловилася піарник, експерт із комунікацій Марія Попова в соціальній мережі Facebook.

Жінка заявила, що готова доплачувати за те, щоб мати адекватних сусідів у купе – людей, які поводяться гідно, не створюють незручностей та не завдають незручностей іншим пасажирам.

Однак питання не стосується того — чоловік ваш сусід чи жінка, все полягає у поведінці та повазі до правил. На етапі продажу квитків важко відрізнити адекватних від неадекватних пасажирів.

"Укрзалізниця", скріншот: YouTube
"Укрзалізниця", скріншот: YouTube

Розкішні маєтки в Європі, продаж російського вугілля фірмам з ЄС: як живе родина зрадника Миколи Азарова

Сім'я зрадника та російського пропагандиста Миколи Азарова має розкішні маєтки в Європі, торгує російським вугіллям з фірмами з ЄС, і немає жодних санкцій.

Поки Азаров був при владі, його рідні обросли нерухомістю та бізнесами на мільйони. Після втечі в РФ 2014-го, на Азарова та його сина наклали санкції. Але роки йшли, кримінальні справи зливались, і вуаля – Азаров уже не під санкціями. Про це йдеться у розслідуванні bihus.info.

Тепер сім'я може кататися до Швейцарії, Німеччини, Італії та інших країн, де вони та їх оточення запалили нерухомість та бізнес. Або до Австрії, де дружина Азарова-молодшого оформила на себе будинок уже у січні 2022-го.

Микола Азаров. Фото: Youtube
Микола Азаров. Фото: Youtube

Українцям повернуть невиплачені пільги: у ПФУ пояснили, що зробити

Через виїзд українців за кордон через війну багато пільг, не дочекавшись одержувачів, повернулося назад до Мінсоцполітики.

Уряд підказав механізм, як повернути гроші українцям. відповідну постанову №340 "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання окремих видів грошової допомоги, пільг та житлових субсидій" було прийнято наприкінці квітня.

Йдеться про гроші, які обчислювалися на рахунку пільговиків станом на 1 червня 2022 року, за виплатою яких вони не звернулися, та облік яких було припинено 20 грудня 2022 року – кошти тоді повернулися із Ощадбанку на рахунок Міністерства соціальної політики.

Пенсіонери. Фото: Youtube
Пенсіонери. Фото: Youtube

Плюс 400 гривень на комуналку: українським сім'ям пообіцяли приємний сюрприз

Для наших дорогих читачів, котрі уважно стежать за своїми комунальними квитанціями, є кілька дуже важливих новин. Справа в тому, що українці, у яких не змінився склад сім'ї чи фінансовий стан, мають право на автоматичне призначення державної допомоги.

Відразу перейдемо до головного – у літній період (неопалювальний) виплата становить близько 400 гривень.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube