На жаль, не всі "лідери думок" в Україні повністю розуміють, що відбувається зараз у нашій країні. Вже понад рік після повномасштабного вторгнення росії скандальна блогерка Анна Алхім виклала на своїй сторінці публікацію, через яку ймовірно загинула як мінімум 1 людина.

Аня Алхім, скріншот з відео
Аня Алхім, скріншот з відео


Сьогодні, 26 травня, російські окупаційні війська завдали ракетного удару по медичному закладу в місті Дніпро. Відомо про одного загиблого та 15 поранених. Серед поранених є двоє дітей.

Діти шпиталізовані до лікарні, а лікарі оцінюють їхній стан, як середньої тяжкості.

Буквально за кілька годин після цієї події у соцмережах почала з'являтися інформація про те, що за день до трагедії українська блогерка Анна Алхім на своїй сторінці у Instagram опублікувала інформацію про те, ще декілька дніпровських лікарень вщент заповнені раненими українськими військовими та їм потрібна допомога.

Публікація Анни Алхім. Фото Instagram
Публікація Анни Алхім. Фото Instagram

При цьому дівчина конкретизувала, які саме лікарні потребують допомоги мешканців Дніпра, та вказала їх назви.

З її повідомлення було зрозуміло, що хлопці які лежать у лікарні прибули з територій де ведуться активні бойові дії.

Саме в одну з цих лікарень влучила російська ракета яка не тільки вщент зруйнувала будівлю, а й ранила велику кількість людей та забрала одне життя. Рятувальні роботи ще тривають, тому невідомо скільки насправді жертв спричинив удар російської ракети.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відомо що у блогерки Алхім понад 600 тис підписників, половина з яких це росіяни.

Хоча публікацію була спрямована на допомогу військовим, ймовірно, окупанти дізнавшись цю інформацію скординували свої удари на скупчення українських військових.

Анна Алхім, соцмережі
Анна Алхім, соцмережі

Зараз блогерка проживає в Україні і відчуває на собі усі ракетні атаки ворога, а за декілька років до повномасштабного вторгнення вона заявляла своїм підписникам що "путін-красунчик".

Дівчина розхвалювала російського президента через те що він довго тримаю усю владу над росією у своїх руках та є дуже впливовою людиною.

Згодом блогерка опублікувала у соцмережах свою реакцію на новину.

Анна Алхім. Фото з відкритих джерел
Анна Алхім. Фото з відкритих джерел

Дівчина заявила, що усі тільки й намагаються постійно її оббрехати та грубо відлайяла усіх, хто вважає що вона навідниця.

"Йдіть на х**"- озлоблено відповідає Алхім.

Через деякий час соцмережі спростували інформацію про те, що Алхім навідниця, адже ракета влучила не в ту лікарню, про яку писала на свої сторінці блогерка.

Раніше портал Знай повідомляв, скандальна Софія Стужук довела, що їй начхати на вбивства українців: "Це мій вибір".

Також наш портал інформував, "І ви рагулята потерпіть": Львівська блогерка захистила любителів Лепса та образила військових.